Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Ιουλίου 2010

Πρόταση 2.5 εκατ. ευρώ για Γκαλάς


Πριν από δύο ημέρες, το γράψαμε ότι στον Παναθηναϊκό αρχίζουν και βλέπουν… ζεστά και πάλι τον Βιλιάμ Γκαλάς. Σήμερα, έρχονται οι Γάλλοι για να επιβεβαιώσουν το γεγονός αυτό.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός “Radio Monte Carlo” οι «πράσινοι» κατέθεσαν νέα πρόταση στον 32χρονο άσο που έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ, θέλοντας να τον πείσουν να κάνει… παρέα στους συμπατριώτες του Σισέ και Γκοβού.



«Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε με νέα πρόταση. Αυτή είναι ύψους 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Μια πρόταση που είναι πιθανό να πείσει τον Γκαλάς να πει το ναι. Ο ελληνικός σύλλογος που ήδη έχει αποκτήσει τον Γκοβού ενώ έχει από πέρσι τον Σισέ, είναι πιθανό να αποκτήσει… έντονη γαλλική προφορά τη νέα σεζόν», αναφέρουν τα γαλλικά δημοσιεύματα.


Απλά να σημειωθεί ότι οι Γάλλοι πάντα όταν αναφέρονται σε ποσά συμβολαίων, κάνουν λόγο για τα μικτά χρήματα (μαζί με την εφορία δηλαδή). Άρα, ένα τέτοιο ποσό δεν είναι απίθανο να έχει προταθεί στον Γκαλάς, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Παρί Σεν Ζερμέν. Από τον Παναθηναϊκό πάντως δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό.


«Πράσινη» διάψευση


Τα μεταγραφικά σενάρια αυξάνονται για τον Παναθηναϊκό. Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τα ονόματα των Βιλιάμ Γκαλάς και Ούγκο Βιάνα. Από τη μία ο Γάλλος δεδομένα ενδιαφέρει και σήμερα μάλιστα οι συμπατριώτες του έκαναν λόγο για επίσημη πρόταση των «πράσινων». Από την άλλη, η άριστη σχέση του Φρέιτας με τον Βιάνα, θεωρείται ότι είναι ικανή να φέρει τον 27χρονο χαφ στην Παιανία.


Με τα σενάρια να… φουντώνουν λοιπόν, από τον Παναθηναϊκό πήραν θέση διαψεύδοντας τις πληροφορίες για τους δύο παίκτες. Όχι όμως ολοκληρωτικά. Για τον Γκαλάς αυτό που τονίζεται είναι πως «δεν θα κάνουμε τέτοια πρόταση στον παίκτη», εννοώντας φυσικά τα 2,5 εκατ. ευρώ που ανέφερε το “RMC”. Χωρίς πάντως να διαψεύδεται το ενδιαφέρον και η ύπαρξη πρότασης.


Όσο για τον Ούγκο Βιάνα η επίσημη θέση θέλει το «τριφύλλι» να ξεκαθαρίζει πως «δεν είναι προτεραιότητά μας ο χαφ». Αυτό ασφαλώς δεν σημαίνει πως δεν θα απασχολήσει ο Πορτογάλος. Πάντως, κάποιες πηγές από τον Παναθηναϊκό ξεκαθαρίζουν ότι θέμα Βιάνα δεν υπάρχει επειδή πολύ απλά ο ποδοσφαιριστής δεν είναι «8άρι» αλλά καθαρά επιτελικός μέσος.


Ακαλέ: «Ξέρω για Παναθηναϊκό»


Για τα σενάρια που τον θέλουν μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε ο Κάνγκα Ακαλέ.


«Αυτή τη στιγμή ανήκω στην Λανς. Έχω συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο. Αν έρθει κάποια πρόταση, τότε θα δω τι θα γίνει. Έχω ακούσει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Το να ξαναβρώ τον Τζιμπρίλ Σισέ θα ήταν ωραίο. Ξέρουμε ο ένας τον άλλο και υπάρχει αλληλοεκτίμηση», τόνισε ο 29χρονος Ιβοριανός.