Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Ιουλίου 2010

Ρελάνς Τζίγκερ


Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι σίγουρος ότι ο νέος πρόεδρος θα γίνει αποδεκτός άμεσα από όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού. O μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει καταλήξει στον πρόεδρο που θα πάρει τη θέση του Νικόλα Πατέρα.

Την Τρίτη στη διάρκεια του Δ.Σ. θα ψηφιστεί ο νέος πρόεδρος, αλλά είναι πολύ πιθανό μέχρι τότε να έχει γίνει γνωστό το όνομά του. Κάποιοι έλεγαν ότι αυτό μπορεί να συμβεί και σήμερα ή αύριο. Το σίγουρο, όμως, είναι πως για τον πρόεδρο-έκπληξη ο Τζίγκερ δεν έχει μιλήσει ούτε στους άμεσους συνεργάτες του! Κρατάει το όνομά του σαν επτασφράγιστο μυστικό. Οπως ισχυρίζεται ο ίδιος, όμως, θα πρόκειται για πρόσωπο που θα γίνει άμεσα αποδεκτό από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και δεν θα μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσει να κάνει τη δική του ρελάνς ο μεγαλομέτοχος και να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Τα στοιχεία αυτά οδηγούν στον Παύλο Γιαννακόπουλο, αλλά ο ίδιος εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δεν τον ενδιαφέρει ο προεδρικός θώκος. Το πιο πιθανό είναι ο νέος πρόεδρος να μην είναι μέτοχος και μέλος του Δ.Σ., οπότε θα χρειαστεί να παραιτηθεί κάποιος από τους ήδη υπάρχοντες, οι οποίοι είναι από την πλευρά Βαρδινογιάννη. Το ενδεχόμενο να άλλαξε απόφαση ο Τζίγκερ και να βάλει τον εαυτό του πρόεδρο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, όπως και το ενδεχόμενο να αναλάβει ο γιος του «καπετάνιου», Νίκος Βαρδινογιάννης, τον οποίο θέλουν και οι οργανωμένοι οπαδοί. Στην πρόσφατη συνάντηση το ανέφεραν στον ίδιο (έδωσε το «παρών») οι εκπρόσωποι του «Ενιαίου Φορέα», αλλά η απάντησή του ήταν αρνητική.

Δεν ξέρουν ούτε οι μέτοχοι

Τις τελευταίες ημέρες κάποιοι μέτοχοι βρίσκονται σε επαφή με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη εν όψει της αύξησης του Μ.Κ. Στις επαφές αυτές ο μεγαλομέτοχος δεν τους έχει πει κουβέντα για τον πρόεδρο στον οποίο έχει καταλήξει. Απλώς τους αναφέρει ότι θα είναι αποδεκτός από όλους.

(sday)