Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Ιουνίου 2010

Κι άλλο ψέμα από τον ΟΣΦΠ...

Στον Πειραιά έχουν καταλάβει ότι χάνουν και αυτό το πρωτάθλημα στο μπάσκετ και… χάνονται, βλέπουν παντού φαντάσματα και… ζημιές στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων.

Μετά το τέλος του δεύτερου τελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, που έγινε στο ΣΕΦ, οι ερυθρόλευκοι άφησαν να διαρρεύσει ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού προκάλεσαν σημαντικές φθορές στα αποδυτήρια που χρησιμοποιούν οι φιλοξενούμενοι.

Η διοίκηση του ΣΕΦ όμως έκανε αυτοψία στους χώρους των αποδυτηρίων και διαπίστωσε ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως ζημιά και για τον λόγο αυτό εξέδωσαν και την παρακάτω ανακοίνωση:

Θέμα: Χορήγηση βεβαίωσης για ζημιές στα Αποδυτήρια του ΣΕΦ.

«Μετά από σχετική αίτηση και αντίστοιχη επιτόπια αυτοψία, με σκοπό τη διαπίστωση τυχόν ζημιών, όσον αφορά στα αποδυτήρια του ΣΕΦ που χρησιμοποίησε η ομάδα του Παναθηναϊκού στις 30/05/2010 βεβαιώνεται πως δεν διαπιστώθηκαν ζημιές στους εν λόγω χώρους».

Μετά και από αυτό το ξεμπρόστιασμα των ερυθρολεύκων από την διοίκηση του ΣΕΦ, θα έπρεπε τουλάχιστον η διοίκηση του Ολυμπιακού να ζητήσει επίσημα συγνώμη για τα όσα άδικα, πρόσαψε στην πλευρά του Παναθηναϊκού.

Ίσως είναι και ο μόνος τρόπος να δείξουν λίγο οίκτο στο αυριανό ματς οι παίκτες του Ομπράντοβιτς σε αυτούς του Ολυμπιακού.