Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Ιουνίου 2010

Πάολο Σόουζα: Φρέιτας για τεχνικό διευθυντή

Μπορεί ο πορτογαλικός τύπος να αναφέρει σήμερα ότι ο Κάρλος Φρέιτας δύσκολα θα δουλέψει για τον Παναθηναϊκό, αφού δεσμεύεται με την Μπράγκα έως τον Οκτώβριο του 2010, ωστόσο ο παλιός άσσος του Παναθηναϊκού, Πάολο Σόουζα, ανέλαβε το… «ψηστήρι».

Ο προπονητής της Σουόνσι απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού για την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή, πρότεινε όμως τον συμπατριώτη του, Κάρλος Φρέιτας, καθώς γνωρίζει πολύ καλά τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης θέσης και θα μπορούσε να ανταποκριθεί άμεσα.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού συνέλεξαν πληροφορίες για το τι εστί Φρέιτας και τα συμπεράσματα που έβγαλαν άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους τους πράσινους.

Κάπου εκεί πρέπει να ανέλαβε δράση και ο Πάουλο Σόουζα, ο οποίος δεν περιορίστηκε μόνο στην σύσταση που έκανε στον Παναθηναϊκό, αλλά επικοινώνησε και με τον τεχνικό διευθυντή της Μπράγκα για να του μιλήσει για τους πράσινους. Ο Σόουζα φέρεται να είπε στον συμπατριώτη του ότι είναι ευκαιρία να εργαστεί σε μια ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, για να φανεί ακόμα περισσότερο το έργο του.

Όπως προαναφέραμε όμως, ο Φρέιτας δεσμεύεται με την Μπράγκα μέχρι τον Οκτώβριο και οποιαδήποτε κίνηση από τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να γίνει όταν τελειώσει το συμβόλαιο του με την πορτογαλική ομάδα.

Βέβαια, τον Οκτώβριο θα είναι ήδη σε εξέλιξη οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού και δεν ξέρουμε κατά πόσον θα μπορούν οι πράσινοι να αφήσουν «ορφανή» την θέση ως τότε.