Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

23 Φεβρουαρίου 2010

Σισέ ή Σαχά, το δίλημμα του Ντομενέκ

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις και τα συνεχόμενα γκολ του Γάλλου επιθετικού τον φέρνουν, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, πολύ κοντά στην επιστροφή στην ομάδα των "τρικολόρ". Αρχικά, ο προπονητής της ομάδας δεν τον υπολόγιζε αλλά...
μόνο απαρατήρητη μπορεί να περάσει η εξαιρετική του φόρμα και τα αμέτρητα γκολ του σε Ελλάδα και Ευρώπη.Οι επιθετικοί Ζινιάκ και Μπενζεμά είναι τραυματίες και ο Ραιμόν Ντομενέκ θα "φέρει" νέο αίμα στην ομάδα με τους Τζιμπρίλ Σισέ και Λουί Σαχά να βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Επίσης, η εμφάνιση του στο παιχνίδι με τη Ρόμα, υπό το βλέμμα του άμεσου συνεργάτη του Ντομενέκ, δίνει ακόμα ένα πλεονέκτημα στον Γάλλο επιθετικό. Έτσι, οι πιθανότητες επιστροφής είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά.Όσον αφορά τον Λουίς Σαχά, φέτος έχει πετύχει 13 γκολ σε 24 συμμετοχές στην αγγλική Πρεμιέρ Λιγκ και δύο γκολ σε τέσσερις συμμετοχές στο Γιουροπα Λιγκ και ο 58χρονος τεχνικός δείχνει να τον εμπιστεύεται περισσότερο.


Να σου ζήσει Τζιμπρίλ!

Μπορεί ο Τζιμπρίλ Σισέ να δυσαρεστήθηκε την Κυριακή από την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο στην προσωπική του ζωή μάλλον είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος. Μια ημέρα νωρίτερα, ο Γάλλος επιθετικός έγινε πατέρας για τέταρτη φορά και τρίτη από την νυν σύζυγο του.Η γυναίκα του, Τζουντ Λίτλερ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγόρι, το τρίτο παιδί της σχέσης της με τον πράσινο σούπερ σταρ. Το αγόρι θα ονομαστεί Μάρλει Τζάκσον, όπως έχουν αποφασίσει ήδη οι δυο τους από κοινού πολύ πριν τη γέννηση του. Από το γάμο του έχουν ήδη δύο παιδιά, τον Κάσιους (4 ετών) και τον Πρινς Κόμπε (2 ετών).Το όνομα του τέταρτου γόνου του Τζιμπρίλ Σισέ προέρχεται από δύο αγαπημένους τραγουδιστές του Γάλλου επιθετικού. Ο ένας είναι ο Μπομπ Μάρλεϊ και ο δεύτερος Μάικλ Τζάκσον. Άλλωστε ο 28χρονος σταρ συνηθίζει να δίνει ονόματα με σημασία στα παιδιά του, όπως είχε κάνει με τον γιο του Κάσιους.Ο Μάρλει Τζάκσον είναι ουσιαστικά το πέμπτο παιδί του Τζιμπρίλ (θρήνησε το χαμό του πατέρα του μέσα στο 2009), αφού είναι επίσης πατέρας της Ιλόνα-Σελέστε, οχτώ ετών και επίσης πατριός ενός παιδιού της Τζούντ από προηγούμενο γάμο της, του δεκάχρονου Λιάμ.