Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Φεβρουαρίου 2010

Σιμάο: «Θέλω να γίνω πρωταθλητής»!

Την επιθυμία να γίνει πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Σιμάο Μάτε Ζούνιορ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Novasports. Ο Αφρικανός μέσος τόνισε ότι προτεραιότητα για τους «πράσινους» αποτελεί η κατάκτηση του φετινού τίτλου και στη συνέχεια θα κοιτάξουν τους άλλους στόχους τους.

«Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Δεν θυμάμαι πόσα ματς έχω παίξει με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ τα τελευταία τρία χρόνια. Πρέπει, όπως και να έχει, να πάρουμε αποτέλεσμα. Δεν θα είναι εύκολο, διότι θα είναι γεμάτο...

το γήπεδό του. Ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν με εκπλήσσει επίσης που ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή θέση βαθμολογικά. Εγώ, όμως, ελπίζω να αυξήσουμε τη διαφορά. Να κρατήσουμε το μηδέν πίσω και να σκοράρουμε. Εχουμε ξεχάσει την Καβάλα. Γυρίζουμε τον διακόπτη και πρέπει να τα δώσουμε όλα για τους τρεις βαθμούς», δήλωσε αρχικά ο 22χρονος παίκτης.

Στη συνέχεια, ο Σιμάο μίλησε για όσα ακολούθησαν μετά την Καβάλα και τη μάχη στο πρωτάθλημα: «Είμαστε οικογένεια, ομάδα όπως πάντα. Ο μόνος τρόπος για να ξεχάσεις τα δύσκολα είναι να δουλέψεις. Τώρα όλοι ξεχνάμε την Καβάλα, διότι έχουμε προτεραιότητα τον τίτλο. Δεν ξεχνάμε τους άλλους στόχους. Θέλουμε το νταμπλ και να δούμε πού θα φτάσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα έχουμε ακόμα οκτώ ματς και θέλω να τα πάρουμε όλα. Δεν ξέρω με πόση διαφορά θα είμαστε πρωταθλητές, θέλω απλώς να γίνω πρωταθλητής».

Καταλήγοντας, ο διεθνής άσος αναφέρθηκε στον πρόεδρο Νικόλα Πατέρα, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και τον διευθυντή ποδοσφαίρου Κώστα Αντωνίου: «Ο πρόεδρος, οι προπονητές, ο τεχνικός διευθυντής, όλοι είναι σαν πατέρες μας. Μας βοηθούν και χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους. Αυτό που έκαναν στην Παιανία με τη συζήτηση ήταν καλό για εμάς, για να σκεφτούμε πως δεν τελείωσε τίποτα επειδή χάσαμε μια μάχη και όχι τον πόλεμο».