Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

23 Φεβρουαρίου 2010

Σύλλογος Φίλων Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού "Γ. Καλαφάτης"

Ο "Σύλλογος Φίλων Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού "Γ. Καλαφάτης" έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε γνωστό κλαμπ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών παράγοντες, αστέρια του παρελθόντος και του σήμερα, αλλά και φυσικά μέλη του Συλλόγου.
Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Κίτσιος παρευρέθηκε στην εκδήλωση...
καθώς και ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος (ο οποίος αξίζει να σημειωθεί πως παραχώρησε την αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση).
Το τμήμα που είχε την μεγαλύτερη εκπροσώπηση ήταν αυτό του μπάσκετ γυναικών αφού στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Μαρία Χαλιβελάκη, Μαρία Ξάνθου, Ελεάνα Πανταζή, Λίνστεϊ Γουίλσον, Τζουλιάνα Μεντιόλα, Γιασμίνα Ίλιτς και σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο.
Από το βόλεϊ ανδρών ήταν εκεί ο πρόεδρος του τμήματος Θοδωρής Λιακόπουλος, ο Σάκης Ψάρρας, ο Γκιγιόμ Σαμικά και ο Σωτήρης Πανταλέων.
Την ομάδα πόλο εκπροσώπησαν ο έφορος του τμήματος Νίκος Πλυτάς καθώς και ο Χριστόφορος Δερμιτζάκης, ενώ από το βόλεϊ γυναικών ήταν η Φίφι Σαπαρέφσκα η οποία βραβεύτηκε κιόλας για την προσφορά της στον Σύλλογο δια χειρός Τάκη Λουκανίδη.
Επίσης το παρών έδωσαν ο προπονητής του τμήματος πάλης, Δημήτρης Κοσσόβας, ο προπονητής της πυγμαχίας Άγγελος Χαρίσης και ο προπονητής των ακαδημιών του μπάσκετ γυναικών, Νίκος Τριάντος.
Τα άλλα βραβεία της βραδιάς πήραν ο Ρωμανός Αλυφαντής ως ο καλύτερος αθλητής του Τριφυλλιού για τη σεζόν 2008-09, ο μεγάλος άτυχος Κώστας Δήμου, ο Μανόλης Τορνάρης, ενώ ξεχωριστό βραβείο δόθηκε στη σύζυγο του Νίκου Καρακώστα στην πιο συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή της βραδιάς.
Μάλιστα τα μέλη του Συλλόγου είχαν ετοιμάσει ένα βίντεο αφιέρωμα στον φροντιστή του τμήματος βόλεϊ γυναικών το οποίο και μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.