Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Μαΐου 2015

Το δράμα του πατέρα


Ο Πράσινος Τιμωρός κουράστηκε με την αηδία της ελληνικής Σούπερ Λίγδας και το ρίχνει στη μυθολογία και στην Παλιά Διαθήκη.


Ειλικρινά δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του. Εξάλλου, ποιος θα ήθελε να είναι στη θέση ενός πατέρα που πρέπει να «θυσιάσει» τα παιδιά του για να σωθούν τα άλλα; Ποιο να διαλέξει να του χαρίσει τη ζωή και ποιο να «σκοτώσει»;

Το πρώτο, αυτό με το «φίδι», αποφάσισε να «αυτοκτονήσει» για να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση. Το άλλο, αυτό που ήταν δίπλα από το «φίδι», επαναστάτησε γιατί κατάλαβε πως το είχε έτοιμο να «κρεμάλα» και φυσικά... κρεμάστηκε. Έγινε έτσι το έργο... τέλειο.

Η καρδιά του «πατέρα», όμως, σπάραξε χθες γιατί έπρεπε να σκοτώσει ένα ακόμη παιδί του, από τα αγαπημένα του. Δεν το ήθελε, αλλά τι να κάνει; Ποιο να σώσει και ποιο να αφήσει; Ο «θάνατος» αυτός του κόστισε ακριβά. Τόσο που έχει αρχίσει ήδη να κάνει ενέργειες να το επαναφέρει στη ζωή, «θυσιάζοντας» ένα «αρνί» από το κοπάδι του. Ένα «αρνί» που τελευταία του έκανε... νερά και αποφάσισε να αλλάξει κύρη... μετακομίζοντας προς Θεσσαλονίκη μεριά.

Πλέον ο πατέρας της ιστορίας μας φιλοδοξεί να γίνει... Αβραάμ από την Παλιά Διαθήκη, που κλήθηκε από τον Θεό να θυσιάσει τον γιο του, τον Ισαάκ, αλλά στο τέλος τον αντικατέστησε με ένα αρνί. Λέτε να γίνει το... θαύμα;

ΥΓ: Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις από το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τυχαία.


Πράσινος Τιμωρός