Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Ιουνίου 2014

"Μάχη" Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού για Χάντερ



Ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση του Οθέλο Χάντερ, που έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις φέτος με τη φανέλα της Σιένα.



Οι "πράσινοι" έχουν στρέψει την προσοχή τους στην απόκτηση του Αμερικάνου σέντερ (28, 2.03) που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Ιταλία. Μάλιστα έχουν καταθέσει σχετική πρόταση και περιμένουν την απάντηση του παίκτη, που την Παρασκευή δίνει το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, μετέχοντας στον 7ο τελικό απέναντι στο Μιλάνο (3-3).

Ο Χάντερ, που παλαιότερα είχε φορέσει τη φανέλα του Ηλυσιακού, φέτος έχει 9.0 πόντους και 6.8 ριμπάουντ με τη φανέλα της Σιένα, εκτοξεύοντας βέβαια την απόδοση του στους τελικούς, όπου μετράει 15.6 πόντους και 7.5 ριμπαόυντ απέναντι στους Μιλανέζους. Έχει παίξει ακόμη στη Σάσαρι, στην Αζόμβας, στην Βαγιαδολίδη και στη Σιένα (από το 2013).

Θεωρείται ένας σύγχρονος ψηλός, που διακρίνεται για την ταχύτητα, τα αθλητικά του προσόντα και την ικανότητα του στο pick-n-roll, αλλά και στο τελείωμα των φάσεων. Είναι αρκετά μακρύς και εκρηκτικός και το στυλ του θυμίζει αρκετά αυτό του Στεφάν Λάσμε. 

Τον θέλει και ο Ολυμπιακός 

Τελικά, ο Μενσά Μπονσού δεν θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού στη νέα αγωνιστική σεζόν. Όπως έγινε γνωστό σήμερα οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην υπογραφή συμβολαίου με τον Βρετανό άσο λόγω των αποτελεσμάτων από τις ιατρικές εξετάσεις του.

Αυτές έδειξαν ότι έχει σημαντικό πρόβλημα στα γόνατά του, με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να αποφασίσουν να ακυρώσουν, τελευταία στιγμή- την απόκτηση του.

Τι πρόκειται να συμβεί από δω και πέρα; Ο Ολυμπιακός έχει ήδη στρέψει το βλέμμα του αλλού και συγκεκριμένα στον Οθέλο Χάντερ.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι οι δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες θα συγκρουστούν για την απόκτηση του Χάντερ.