Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Ιουνίου 2014

Εκτίθεστε ρεεεεεεε


Το λέει ο σοφός λαός μας: «Θέλει η π….α να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει». Αυτό συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες με ορισμένα παπαγαλάκια τα οποία τόσο από μικροφώνου όσο κι από… πληκτρολογίου επιδίδονται σε ρεσιτάλ κακοήθειας.


Οι συγκρίσεις είναι αρκετές για να αποδείξουν το «θεάρεστο» έργο τους. Σε ό,τι αφορά στον Παναθηναϊκό έχουν μια παράξενη διάθεση να αναλύσουν τα πάντα, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, να ψάξουν το οτιδήποτε ομαλό ή ανώμαλο προκειμένου να στοιχειοθετήσουν την όποια επιχειρηματολογία/προπαγάνδα τους.

Επίσημη πρόταση στον Καλάθη ο Παναθηναϊκός; Βγαίνουν τα πουλιά και λένε «επικοινωνιακό είναι»! Τι είναι επικοινωνιακό ρε μπαγλαμάδες; Το ότι καταθέτει επίσημη πρόταση 7,5 εκ. δολαρίων (συνολικά) στον παίκτη;

Γεγονός είναι βρε αμόρφωτοι, δεν είναι επικοινωνιακό τέχνασμα.

Λέει ο Γιαννακόπουλος ανοιχτά το πλάνο του Παναθηναϊκού; «Αποδόμηση» λένε οι πούλαρχοι που δεν γνωρίζουν την έννοια της λέξης.

Την ίδια στιγμή- κι εδώ βρίσκεται η ουσία- ο Ολυμπιακός ΜΟΝΟ πουλάει ή χάνει παίκτες. Αλλά εκεί δεν είναι αποδόμηση. Είναι γεγονότα που απλώς καταγράφονται.

Οι τύποι έφτασαν στο σημείο να πανηγυρίζουν επειδή υπάρχει ενδεχόμενο να πωληθεί ο Μάντζαρης στην Γαλατασαράι.

Οι τύποι έκαναν δύο συναντήσεις για τα μάτια του κόσμου με τον Περπέρογλου καθώς ήξεραν και οι πέτρες ότι ο παίκτης είχε συμφωνήσει με την Εφές. Χαμπάρι πάλι τα πτηνά.

Οι τύποι πουλάνε φούμαρα για επιστροφή Χάινς και προσπερνούν κάποια δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι στον παίκτη οφείλονται δεδουλευμένα από τότε που έπαιζε στον Ολυμπιακό… Χαμπάρι πάλι οι μπούφοι.

Οι τύποι ουσιαστικά διαπραγματεύονται με τη Γαλατασαράι για τον Πρίντεζη (όπως είχαν κάνει με τη Μπαρτσελόνα για τον Παπανικολάου) αλλά οι αντικειμενικές δημοσιογραφάρες δεν ασχολούνται. Φαίνεται ότι οι ρεπορταζιακές τους δυνατότητες και ικανότητες εξαντλούνται στον Παναθηναίκό.

Οι τύποι τα τελευταία 2 χρόνια έχουν χάσει ή κοντεύουν να χάσουν όλη την ομάδα για την οποία υπερηφανεύονται για τα ευρωπαϊκά αλλά δεν… τρέχει τίποτα. Ο Γιαννακόπουλος κάνει επικοινωνιακά τρικ με τον Καλάθη, λένε!!!

Κατά τα άλλα για όλα τα δεινά ευθύνονται τα οπαδικά Μέσα καθώς τα ουδέτερα προάγουν το αθλητικό πνεύμα.

Και που είστε ακόμα. Διότι δεν πρόκειται να σταματήσουμε να τους ξεβρακώνουμε. Το ζητάει ο οργανισμός τους.