Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Ιουνίου 2014

Ήθελε λεφτά ο παλιοχαρακτήρας!


Σα δε ντρέπεσαι ρε Χριστοδουλόπουλε που τολμάς να ζητάς και λεφτά απ’ αυτούς που προεκλογικά έταζαν και μετεκλογικά βολεύονται με τους Ομάρ και τους Γκαζαριάν!

Ρε ρεζίληδες, είπαμε έσφιξαν οι ζέστες αλλά εσείς το παρακάνετε! Ακόμη και η παραζάλη απ’ τα σαραντάρια του θερμόμετρου, δεν δικαιολογεί αυτά που κάνετε. Ακόμη και ηλίαση να πάθουμε, πάλι θα γελάμε με τις βλακείες που μοιράζετε δεξιά κι αριστερά. Με τις γνωστές «πάσες» του nonpaper. Πριν τρεις μέρες «ενημερώσατε» πως θέλετε τον Χριστοδουλόπουλο. Με τις κατάλληλες σάλτσες φυσικά, του στυλ «έχει λατρεία για τον Θρύλο» και πάει λέγοντας. Το θεωρήσατε εύκολο προφανώς να τον πάρετε και βγήκατε να εκτεθείτε πριν καν μιλήσετε… Υπάρχει ένα κακό ρε γαμώτο. Και ο παίκτης και η ομάδα του (Μπολόνια) θέλουν λεφτά για να γίνει η μεταγραφή. Σα δε ντρέπονται οι αλήτες. Καλά ρε, ζητάτε λεφτά απ’ τον Θρύλο; Πάτε καλά; Έφτασε λοιπόν η ώρα για το δεύτερο nonpaperπου αφορά τον συγκεκριμένο παίκτη. «Δεν ενδιαφερόμαστε». Οκ, δεν ενδιαφερόσαστε. Πριν τρεις μέρες ήταν… ιός αυτός που έστειλε το μήνυμα πως ενδιαφέρεστε; Ή μήπως σας είχαν «χακάρει» τους λογαριασμούς email;

Όπως και να έχει αυτό που μετρά είναι το ρεζιλίκι τους. Ρεζιλίκι που κανένα πρωτοσέλιδο δεν θα τονίσει (στα «αντικειμενικά» αναφερόμαστε). Διότι ο Χριστοδουλόπουλος θέλει λεφτά, όλοι οι παίκτες θέλουν λεφτά, αλλά κάποια άλλα πράγματα ίσως να μην θέλουν χρήματα. Ή να θέλουν ελάχιστα… Γι’ αυτό και οι προεκλογικές δεσμεύσεις για μεταγραφές, έχουν πάει περίπατο και δεν μιλάει πού….ης. Γι’ αυτό και απ’ τον Εσιέν, τον Μπόγιαν, τον Τοϊβόνεν, έστω τον Χριστοδουλόπουλο ρε παιδί μου, φτάσαμε στην αποθέωση του Ομάρ και του Γκαζαριάν.

Πράσινος Τιμωρός