Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Ιουνίου 2014

Τον θέλουν πολλές ομάδες...

Την ώρα που τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία διατηρούσαν και χθες στον... αφρό το πολύ σοβαρό ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Στέφανο Καπίνο, πληροφορίες από την Ισπανία φέρνουν και νέο «μνηστήρα» στο προσκήνιο για τον 20χρονο διεθνή γκολκίπερ του «τριφυλλιού».


Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες των Ισπανών συναδέλφων ανέφεραν πως ο Καπίνο έχει μπει στο «μικροσκόπιο» (και) της κατόχου του εφετινού Γιουρόπα Λιγκ, Σεβίλλης, η οποία παρακολουθεί πολύ προσεκτικά την εξέλιξή του τον τελευταίο χρόνο (άνθρωπός της ήρθε τουλάχιστον δύο φορές φέτος στην Ελλάδα για να τον δει).

Οι «κόκκινοι» της Ανδαλουσίας έχουν βγει εδώ και αρκετό καιρό στην αγορά προς αναζήτηση τερματοφύλακα και όπως φαίνεται ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού είναι μεταξύ των περιπτώσεων που εξετάζουν πολύ σοβαρά.

Στην Πορτογαλία πάντως επέμεναν και χθες πως η Μπενφίκα έχει πάρει... κεφάλι στην «κούρσα» για την απόκτηση του Καπίνο και, επικαλούμενοι πηγές από το περιβάλλον του παίκτη, ανέφεραν πως τις επόμενες 4-5 μέρες το θέμα της μεταγραφής του θα έχει ξεκαθαρίσει.
goal