Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Ιουνίου 2014

Αποφασίζει το Σαββατοκύριακο ο Καλάθης


Φενέρ, Παναθηναϊκός και… Μέμφις είναι οι επιλογές του Νικ Καλάθη κι όλα δείχνουν πως η τελική απόφαση θα ληφθεί μέσα στο σαββατοκύριακο.



Ο ομογενής γκαρντ δεν αναμένεται να απαντήσει εντός της ημέρας στους "πράσινους", αλλά είναι πιθανό να το κάνει μέσα στις επόμενες 72 ώρες, αφότου βάλει σε σειρά τις προτεραιότητές του και αποφασίσει τι ακριβώς θέλει…

Αυτή την στιγμή υπάρχουν τρεις ουσιαστικές προτάσεις που εξετάζονται από τον Καλάθη. Είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού, της Φενέρ και η δεδομένη επιθυμία του Μέμφις να τον διατηρήσει στο ρόστερ.

Σε οικονομικό επίπεδο, η πρόταση των «πράσινων» δεν έχει διαφορές απ' αυτή την Τούρκων, άλλωστε όλες οι προτάσεις που έχει στα χέρια του είναι λίγο – πολύ στα ίδια επίπεδα, επομένως δεν είναι μόνο το οικονομικό αυτό που θα κρίνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ωστόσο, τα τελευταία 24ωρα η παραμονή στο ΝΒΑ αρχίζει να στριφογυρίζει ολοένα και περισσότερο στο μυαλό του Καλάθη. Το Μέμφις επικοινώνησε μαζί του και τον διαβεβαίωσε πως θα έχει αυξημένο χρόνο, άρα και ρόλο στην ομάδα, ενώ μία ένδειξη προς αυτή την κατεύθυνση είναι πως το Μέμφις επέλεξε "δυάρι" κι όχι "άσο" στο φετινό ντραφτ.

Ο ομογενής γκαρντ, έστω κι αν τα χρήματα είναι πολύ λιγότερα στις ΗΠΑ από την Ευρώπη, έχει τη γνωστή τρέλα με το όνειρο του ΝΒΑ και δεν αποκλείεται να παραμείνει στην Αμερική.