Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Ιουνίου 2014

Μ' ένα σμπάρο δύο... Σλότερ!


Και Εϊ Τζέι Σλότερ και… Μάρκους Σλότερ! Πολλοί μπερδεύτηκαν με το επώνυμο του Αμερικανού που είναι μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό, άλλοι το συνδύασαν με τον σέντερ της Ρεάλ, αλλά όπως αποδεικνύεται άπαντες είχαν ολίγον δίκιο, έστω και από τύχη!



Οι "πράσινοι" λοιπόν έχουν ολοκληρώσει την συμφωνία με τον γκαρντ της Σαλόν (απομένει μόνο η ανακοίνωση, καθώς υπάρχει συμφωνία), αλλά παράλληλα ρίχνουν… λοξές ματιές και στον Μάρκους Σλότερ που χθες ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με τη Ρεάλ…

Τον Αμερικανό σέντερ γνωρίζει πολύ καλά ο Ιβάνοβιτς από την κοινή θητεία τους στην Ισπανία και ήδη έχει γίνει διερευνητική επαφή με τον εκπρόσωπο του παίκτη προκειμένου να διαπιστωθεί, αν τυχόν είναι ελεύθερος και αν ενδιαφέρεται να παίξει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Ο Σλότερ ανήκει στη Ρεάλ και οι Μαδριλένοι έχουν την οψιόν που τους επιτρέπει να απαντήσουν μέχρι τα μέσα του μήνα για το αν θέλουν να διατηρήσουν τον Σλότερ στο ρόστερ τους. Σ' αυτό το σημείο εμπλέκεται ο Παναθηναϊκός που είναι έτοιμος να «χτυπήσει» την πόρτα του παίκτη, εφόσον αποχωρήσει τελικά από τη Ρεάλ.

Όσον αφορά τον συνονόματό του, η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό από την Σαλόν είναι κλεισμένη κι ένα τυπικό θέμα καθυστερεί την ανακοίνωση της συμφωνίας. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η μεταγραφή του Αμερικανού θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Το Newspao.gr σας είχε ενημερώσει ΠΡΩΤΟ και γι' αυτό!