Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

18 Ιουνίου 2014

Κρίνεται του Αμπέιντ


Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση Αμπέιντ για τον Παναθηναϊκό, αφού ο μάνατζερ του παίκτη ειδοποιήθηκε από τη Νιούκαστλ πως την Παρασκευή θα γνωστοποιηθεί η οριστική απόφαση για τον Αλγερινό.




Μία από τις πιο σημαντικές υποθέσεις που απασχολούν τους ανθρώπους του Τριφυλλιού είναι αυτή του τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με τον 22χρονο άσο, αφού η ενδεχόμενη παραμονή του θα γλιτώσει τους "πράσινους" από χρήμα, χρόνο και... κόπο, για την ανεύρεση του αντικαταστάτη του.

Τα πάντα ωστόσο αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το επόμενο διήμερο κι αυτό γιατί η Νιούκαστλ κάνει πράξει την αρχική της δέσμευση προς την πλευρά του παίκτη, πως μέχρι τις 20 Ιουνίου θα έχει απαντήσει αναφορικά με το αν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του Αμπέιντ ειδοποιήθηκε από τους ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου ότι την Παρασκευή (20/6) θα δοθεί η τελική απάντηση όπως αναφέρει η "Live Sport", καθώς το πρωί της ίδιας μέρας είναι προγραμματισμένη η μεταγραφική σύσκεψη των "ανθρακορύχων".

Εφόσον πάντως η Νιούκαστλ ζητήσει από τον Αλγερινό να βρεθεί στην προετοιμασία της για δοκιμή, είναι δεδομένο πως στον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να περιμένουν την τελική της απόφαση, από τη στιγμή που στο τέλος Ιουλίου η ομάδα δίνει το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι.