Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

18 Ιουνίου 2014

"Αγκαλιά" με τον παιχταρά!


Όπως σας ενημερώσαμε απ' τα ξημερώματα, πολύ κοντά στην την απόκτηση του Νικ Καλάθη βρίσκεται ο Παναθηναϊκός!



Μια... ανάσα από το να κάνει το... μπαμ του καλοκαιριού φαίνεται πως είναι ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΠΡΑΣΙΝΗ", οι πρωταθλητές βρίσκονται πολύ κοντά στην υλοποίηση της επιστροφής του Νικ Καλάθη.


Ο Ελληνοαμερικάνος γκαρντ που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στους Μέμφις Γκρίζλις αποτελεί διακαή πόθο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και πρώτο στόχο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ώστε να "χτίσουν" τον ελληνικό Παναθηναϊκό.

Προκειμένου να γίνει πράξη η μεγάλη επιστροφή, την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με το "τριφύλλι" να προσφέρει στον παίκτη ένα ηγεμονικό συμβόλαιο ώστε να τον πείσει να ντυθεί εκ νέου στα πράσινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση που έχει γίνει στον Νικ Καλάθη είναι για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τις απολαβές του να ξεπερνούν 6,5 εκατομμύρια δολλάρια και με τα μπόνους να φτάνουν ακόμη και 7,5 εκατομμύρια.

Κατά το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η μεταγραφή του παίκτη βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο και δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της εβδομάδας να υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις.