Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Νοεμβρίου 2012

Βιτόλο:''Να είμαστε άντρες!''

Ο Βιτόλο έριξε το φταίξιμο στην ψυχολογία,την οποία πρέπει να ξεπεράσουν οι πράσινοι.


"Παίξαμε καλά τα πρώτα 20 λεπτά. Είχαμε μια ευκαιρία για να σκοράρουμε, αλλά είχαμε κακή τύχη. Παλέψαμε, δώσαμε τη μάχη μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Οταν έχεις το σκορ εις βάρος σου, προσπαθείς να ανέβεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν κάναμε καθαρές ευκαιρίες για πε΄τυχουμε κάποιο γκολ.
Ενόψει της συνέχειας, δεν θεωρούμε κανέναν αγώνα ως χαμένο. Πρέπει να υπερασπιστούμε την ομάδα και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε άντρες και να δούμε κατάματα την κατάσταση και όλους τους αγώνες που ακολουθούν. Από τη στιγμή που φοράμε αυτή τη φανέλα, θα παίζουμε για τη νίκη.
Η ομάδα μάχεται πολύ και μερικές φορές υπάρχει έντονη πίεση, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Φυσικά και τα κακά αποτελέσματα παίζουν το ρόλο τους. Πρέπει να τα ανατρέψουμε όλα αυτά, ώστε οι κακές εμφανίσεις να ανήκουν στο παρελθόν", τόνισε χαρακτηριστικά ο ισπανός μέσος του τριφυλλιού.

Πόσα γκολ θα βάλει φέτος ο Σισοκό; Σε ποια θέση θα τερματίσει στην Superleague ο ΠΑΟ; Παίξε τώρα στην 90bet!
ενεργό link
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.