Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Νοεμβρίου 2012

Συνέντευξη τύπου Φερέιρα

Οι δηλώσεις του Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά το παιχνίδι στο Ολίμπικο.

Διαβάστε τη συνέντευξη τύπου Φερέιρα.

-Εάν θεωρήσουμε ότι στόχος μίας ομάδας είναι να προοδεύει κατά τη διάρκεια της σεζόν και δεδομένων των αποτελεσμάτων με τις Τότεναμ και Λάτσιο στο ΟΑΚΑ θεωρείτε ότι το αποτέλεσμα και η εμφάνιση είναι πισωγύρισμα;

«Δεν συμφωνώ μαζί σας. Εχω πει πολλές φορές ότι οι αναλύσεις αρκετά συχνά γίνονται με βάση το αποτέλεσμα. Στην Αθήνα ήταν ένας αγώνας όπου σε πολλές στιγμές υπήρξαμε καλύτεροι. Σήμερα ήταν άλλος αγώνας, δεν ήταν ίδιος άρα δεν μπορούμε να πούμε ότι από τη σημερινή εμφάνιση υπήρξε πισωγύρισμα.
Μην ξεχνάμε ότι ματς με ματς χάνουμε παίκτες. Και έχουμε προβλήματα όσον αφορά τη σταθεροποίηση της ομάδας, ώστε να μπορέσουμε να την φτιάξουμε συνολικά σε κάποια ματς. Ας είμαστε ρεαλιστές όμως, αυτή τη στιγμή η Λάτσιο έχει περισσότερη ανταγωνιστική δυνατότητα από εμάς γιατί έχει παίκτες που εμείς δεν έχουμε…
Μην ξεχνάμε ότι η πρώτη ευκαιρία ήταν από πλευράς μας. Το πρώτο γκολ της Λάτσιο ήταν αποτέλεσμα ενός παίκτη μεγάλης ποιότητας, μεγάλου ταλέντου. Έχω πει ότι όταν κάνουμε λάθη τα πληρώνουμε. Το δεύτερο γκολ προήλθε από παίκτη με ποιότητα, αλλά και με μεγάλο μέλλον τον οποίο πρέπει να προστατεύσουμε και αν θέλετε να επιρρίψετε ευθύνη στον Διαμαντή μην το κάνετε. Ρίξτε τη σε μένα. Το ματς κρίθηκε στα λάθη μας και το λέω διότι η Λάτσιο δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα είναι υπερβολικό αν δούμε τον αγώνα που έγινε…».

-Κάνετε το καλύτερο δυνατό, αλλά τα αποτελέσματα δεν έρχονται. Πως σκοπεύετε εν όψει Κέρκυρας να φρεσκάρετε την ομάδα;«Χρειάζεται να μπορέσουν να είναι έτοιμοι οι παίκτες. Στα 40 χρόνια που δουλεύω ως προπονητής δεν θυμάμαι να έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα με έτοιμους παίκτες. Και γι’ αυτό λέω ότι τα πράγματα πρέπει να σταθεροποιηθούν στο άμεσο μέλλον. Όταν θα μπορέσω να έχω διαθέσιμους παίκτες για τους αγώνες που έρχονται, τότε και τα επίπεδά μας θα είναι υψηλότερα και τα αποτελέσματα καλύτερα. Όταν από 22 παίκτες έχω στη διάθεσή μου μόνο 14, τα πράγματα δεν είναι εύκολα.
Όσον αφορά αυτό το γκρουπ που είναι ισχυρό γκρουπ, η Μάριμπορ έχει 4, εμείς έχουμε 2 και προηγούνται η Λάτσιο και η Τότεναμ. Εχουμε την υποχρέωση να κερδίσουμε τη Λάτσιο κι αν ο αγώνας Λάτσιο-Τότεναμ λήξει ισόπαλος, ο τελευταίος αγώνας στο Λονδίνο μπορεί να αποτελέσει έναν… τελικό. Κι ελπίζουμε να έρθουν έτσι τα αποτελέσματα για να έχουμε κίνητρο…».


Πόσα γκολ θα βάλει φέτος ο Σισοκό; Σε ποια θέση θα τερματίσει στην Superleague ο ΠΑΟ; Παίξε τώρα στην 90bet!
ενεργό link
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.