Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Νοεμβρίου 2012

Πρόβλημα με τους διεθνείς, δυσφορία στον ΠΑΟ

Για άλλη μια φορά δημιουργείται ζήτημα με τους διεθνείς του Παναθηναϊκού και τις κλήσεις που έγιναν από τον Φερνάντο Σάντος για το φιλικό της Εθνικής με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο την Τετάρτη.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται την Δευτέρα στην Κέρκυρα για το πρωτάθλημα και η αποστολή των πρασινων είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει το μεσημέρι της Τρίτης στην Αθήνα.

Ωστόσο, η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης για την Ιρλανδία και όπως γίνεται αντιληπτό, οι Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος και Χριστοδουλόπουλος που κλήθηκαν από τον Φερνάντο Σάντος δεν προλαβαίνουν την πτήση!

Ηδη στην ΕΠΟ αναζητούν τρόπους προκειμένου οι τέσσερις πράσινοι διεθνείς να φύγουν το βράδυ της Δευτέρας από την Κέρκυρα, ώστε το πρωί να αναχωρήσουν μαζί με την αποστολή της Εθνικής για το Δουβλίνο!

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει δυσαρέσκεια, καθώς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα επιβαρυνθούν με δύο ματς μέσα σε 48 ώρες, τη στιγμή που είχαν και το ματς με τη Λάτσιο την Πέμπτη για το Europa League!

Πόσα γκολ θα βάλει φέτος ο Σισοκό; Σε ποια θέση θα τερματίσει στην Superleague ο ΠΑΟ; Παίξε τώρα στην 90bet!
ενεργό link
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.