Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Νοεμβρίου 2012

Αλλαγές στην εντεκάδα από Ρότσα

Αλλαγές στην εντεκάδα ώστε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες είναι έτοιμος να κάνει ο Ρότσα.

Συγκεκριμένα,Η αναμέτρηση με τη Μάριμπορ είναι η απαρχή ενός αρκετά δύσκολου προγράμματος για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα κληθεί να δώσει 5 πολύ σημαντικά παιχνίδια για την περαιτέρω πορεία του στη σεζόν μέσα σε διάστημα δυόμιση εβδομάδων. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Χουάν Ραμόν Ρότσα και για αυτό σκέφτεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα στο παιχνίδι με τους Σλοβένους για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο «Ινδιάνος» ήδη έκανε μια πρώτη κίνηση «φρεσκαρίσματος» με το ρεπό της Τρίτης (20/11) που παραχώρησε στην ομάδα, ενώ την Πέμπτη (22/11) αναμένεται να δούμε νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού». Αυτά είναι πολύ πιθανό να είναι του Στέργου Μαρίνου, του Ανώνη Πετρόπουλου και πιθανόν και του Μπρούνο Φορναρόλι, ο οποίος λογικά δεν θα έχει πρόβλημα από το χτύπημα που δέχθηκε στο πρόσωπο από τη μπάλα στην προπόνηση της Δευτέρας (19/11).

Πόσα γκολ θα βάλει φέτος ο Σισοκό; Σε ποια θέση θα τερματίσει στην Superleague ο ΠΑΟ; Παίξε τώρα στην 90bet!
ενεργό link
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.