Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

30 Αυγούστου 2010

Βλέπει Μπρούνο Μοράες


Είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και ένα όνομα που ήρθε στην επιφάνεια το βράδυ της Κυριακής (29/8) και αφορά τους πράσινους είναι αυτό του Μπρούνο Μοράες.

Πληροφορίες από την Πορτογαλία κάνουν λόγο πως ο 26χρονος βραζιλιάνος επιθετικός είναι στην λίστα με τους 2-3 υποψηφίους που έχει καταρτίσει ο Κάρλος Φρέιτας και εφόσον προχωρήσει το θέμα του Βαγγέλη Μάντζιου θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του. Κρίσιμη μέρα η Δευτέρα (30/8) για τον έλληνα επιθετικό με τους πράσινους να περιμένουν πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα για να τον παραχωρήσουν δανεικό, όπως τον Σίλβα Κλέιτον στην Μέταλουργκ.


Πληροφορίες από την ιβηρική χερσόνησο που κυκλοφόρησαν αργά το βράδυ της Κυριακής (29/8) αναφέρουν πως ο Κάρλος Φρέιτας έχει stand-by τον Μπρούνο Μοράες για την θέση του επιθετικού και οι πράσινοι θα κάνουν κίνηση για να τον αποκτήσουν τα επόμενα 24ωρα μόλις παραχωρηθεί ο Βαγγέλης Μάντζιος σε άλλη ομάδα!

Ελεύθερος από την Πόρτο
Ο 26χρονος βραζιλιάνος επιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από την Πόρτο και φέρεται να είναι μία από τις 2-3 περιπτώσεις που βρίσκονται στην λίστα του πορτογάλου τεχνικού διευθυντή του Τριφυλλιού για τον στράικερ που αναζητάει ο Παναθηναϊκός.

Ο Μοράες ξεκίνησε την καριέρα του από την Σάντος και πήρε μεταγραφή στην Πόρτο το 2003, στην οποία όμως δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και έτσι οι Δράκοι κατέφυγαν σε δανεισμό του 26χρονου παίκτη τόσο στην Βιτόρια Σετούμπαλ όσο και στην Ρίο Αβε, ενώ πριν από λίγο διάστημα έμεινε ελεύθερος.

Τον έχει δει και ο Νιόπλιας
Κύκλοι μάνατζερ ανέφεραν πως τον βραζιλιάνο έχει παρακολουθήσει και ο Νίκος Νιόπλιας και έχει γνώση των δυνατοτήτων του και της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο παίκτης τη δεδομένη στιγμή.

Λόγω του προχωρημένου της ώρας δεν ήταν δυνατό να διασταυρωθεί η πληροφορία, ωστόσο από τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ώρες δεν επιβεβαιώνουν, αλλά και ούτε διαψεύδουν το γεγονός ότι κινούνται για επιθετικό.

Τελειώνει του Κλέιτον, κρίσιμη μέρα για Μάντζιο
Οπως έχουμε αναφέρει, βέβαια, η απόκτηση σέντερ φορ βρίσκεται σε απόλυτη συνάρτηση με την παραχώρηση των Σίλβα Κλέιτον και Βαγγέλη Μάντζιο. Για τον μεν πρώτο το θέμα οδεύει προς θετική κατάληξη, αφού ήδη από την Κυριακή (29/8) βρίσκεται στην Ουκρανία για να διευθετήσει τις τελικές λεπτομέρειες του δανεισμού του στην Μέταλουργκ, που λογικά θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα (30/8).

Η Δευτέρα (30/8), όμως είναι καθοριστική μέρα και για τον Βαγγέλη Μάντζιο. Από τον Παναθηναϊκό διαρρεόταν αργά το βράδυ πως περιμένουν κάτι καλό για τον έλληνα επιθετικό. Και στην προκειμένη περίπτωση, βέβαια, έχει βάλει το... χεράκι του ο Κάρλος Φρέιτας.

Κινήσεις από Φρέιτας για νέο deal
Ο πορτογάλος τεχνικός διευθυντής των πρασίνων βλέποντας την πλευρά του παίκτη απρόθυμη να φέρει μια σοβαρή πρόταση στον Παναθηναϊκό για να φύγει έκανε τα... κονέ του και ετοιμάζει παρόμοιο deal με αυτό του Σίλβα Κλέιτον.

Δηλαδή έχει μιλήσει με μάνατζερ από το εξωτερικό και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσει πρόταση από ξένη ομάδα για να παραχωρηθεί δανεικός ο Βαγγέλης Μάντζιος στις... καθυστερήσεις της μεταγραφικής περιόδου.

(sport)