Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Νοεμβρίου 2012

Βιτόλο: «Σπουδαία η νίκη μας»


Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε σπουδαία την επικράτηση επί του ΠΑΟΚ και τόνισε πως θα βοηθήσει στη συνέχεια τους «πράσινους».
«Ηταν πολύ σπουδαία για εμάς η νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είχα εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση για να χτυπήσω το πέναλτι και να σκοράρω. Ηταν μία δίκαιη νίκη που ήρθε μετά από την προσπάθεια που κάναμε μέσα στο γήπεδο. Και η αλλαγή του προπονητή έπαιξε τον ρόλο της», είπε αρχικά ο Βίκτορ Βιτόλο.
Στη συνέχεια, ο άσος του Παναθηναϊκού ανέφερε: «Συνεχίζουμε με καλή νοοτροπία την δουλειά μετά την αλλαγή προπονητή για να κερδίσουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε στην συνέχεια. Προχωράμε και ελπίζουμε για να εξασφαλίσουμε την συμμετοχή μας στις ευρωπαικές διοργανώσεις την νέα περίοδο».
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το πρώτο χτύπημα πέναλτι που ανέλαβε ο Βιτόλο από την ημέρα που ήρθε στον Παναθηναϊκό και μάλιστα ευστοχώντας σε αυτό, κατάφερε να σημειώσει το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα.


Πόσα γκολ θα βάλει φέτος ο Σισοκό; Σε ποια θέση θα τερματίσει στην Superleague ο ΠΑΟ; Παίξε τώρα στην 90bet!
ενεργό link
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.