Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Νοεμβρίου 2012

Τα οφέλη της κίνησης με Ρότσα



Η αποχώρηση του Ζεσουάλντο Φερέιρα από τον Παναθηναϊκό προκαλεί ένα ηλεκτροσόκ στην ομάδα, που το χρειαζόταν, αλλά ο Χουάν Ραμόν Ρότσα είναι ο κατάλληλος για να το διαχειριστεί.
Για τρίτη φορά ο Αργεντινός καλείται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «πρασίνων», αλλά σίγουρα το έργο του δεν είναι εύκολο. Όμως, αυτός μπορεί να αλλάξει άμεσα την εικόνα τουΠαναθηναϊκού μέσα στο γήπεδο, ενώ είναι γνώστης της κατάστασης που επικρατεί στο «τριφύλλι» όσο λίγοι.
Αρχικά θα αλλάξει την ψυχολογία των παικτών, που δεν βρισκόταν στο καλύτερο σημείο, ειδικά μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Σε αυτόν τον τομέα ο Ρότσα είναι μετρ και τα αποτελέσματα αναμένεται να φανούν άμεσα. Το δεύτερο πράγμα που θα κάνει, είναι να βελτιώσει το κλίμα στα αποδυτήρια και να τα βάλει σε μια σειρά. Η αποχώρηση των Καραγκούνη-Κατσουράνη από την ομάδα είχαν ως αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ισχυρές και ηγετικές προσωπικότητες στην «πράσινη» οικογένεια, ενώ ο Αργεντινός γνωρίζει καλά τους περισσότερους παίκτες και θα μπορέσει πιο εύκολα να θέσει τους απαραίτητους κανόνες.
Τέλος, τα τελευταία χρόνια εργάζεται στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν τα νεαρά ταλέντα που υπάρχουν, αλλά και πώς να τα διαχειριστεί, προκειμένου η ομάδα να έχει κέρδος.

Πόσα γκολ θα βάλει φέτος ο Σισοκό; Σε ποια θέση θα τερματίσει στην Superleague ο ΠΑΟ; Παίξε τώρα στην 90bet!
ενεργό link
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.