Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Μαΐου 2012

Στο... τρέξιμο ο Αλαφούζος!

Μάχη με τον χρόνο δίνει ο Γιάννης Αλαφούζος ούτως ώστε να μπορέσει να πάρει την αδειοδότηση για τα ευρωπαϊκά κύπελλα ο Παναθηναϊκός. 

Ο Έλληνας εφοπλιστής, όπως είναι γνωστό, προσπαθούσε να πάρει ένα δάνειο της τάξης των 5 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να καλυφθούν οι άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας και να μην χαθεί η αδειοδότηση. Για να γινόταν αυτό θα έπρεπε να «ξεμπλοκάρει» τις χορηγίες από ΟΠΑΠ και Nova, οι οποίες είχαν δεσμευθεί κατά 30% από την Τράπεζα Πειραιώς εξαιτίας ενός δανείου του Γιάννη Βαρδινογιάννη το καλοκαίρι του 2010.

Ο Αλαφούζος βρήκε την άκρη με την Πειραιώς και τα έσοδα από τις χορηγίες απελευθερώθηκαν!

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει υπάρξει συμφωνία με την Εθνική Τράπεζα και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ολοκληρωθεί και τυπικά το deal.

Παράλληλα, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να είναι διαθέσιμα και τα δύο εκατομμύρια που έχει εξασφαλίσει ο ίδιος, οπότε το συνολικό ποσό των επτά εκατομμυρίων θα διατεθεί για τις άμεσες υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιωθούν για να πάρει η ομάδα την αδειοδότηση.

Τέλος, ως τα μέσα της εβδομάδας που έρχεται, αναμένεται να ολοκληρωθεί και η διαδικασία της μεταβίβασης των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη στο «Σωματείο», ώστε να προχωρήσει και αυτή η υπόθεση


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.