Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Δεκεμβρίου 2010

Σκέφτεται να αποχωρήσει και ο Βγενόπουλος

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος είναι προβληματισμένος από την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό και σκέφτεται μέχρι και να κάνει πίσω από την αρχική συμφωνία για την μεταβίβαση των μετοχών από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.


Υπαρκτός είναι ο κίνδυνος να δημιουργηθεί διοικητικό αδιέξοδο στον Παναθηναϊκό μετά τα επεισόδια, σύμφωνα με την «Sportday».

Ο Άνδρεας Βγενόπουλος ήταν πολύ προβληματισμένος μετά τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ και εξέφρασε τον προβληματισμό του στους συνεργάτες του.

Ο Βγενόπουλος φέρεται να είπε στους συνεργάτες του: «Ποιοι είναι αυτοί που μπήκαν; Δεν μπορώ να καταλάβω. Εμείς θέλουμε ενότητα. Τι πράγματα είναι αυτά; Ξαφνικά ο Πατέρας έγινε κακός;»

Στην συνέχεια ο Βγενόπουλος μίλησε για τις σκέψεις του σχετικά με την δική του εμπλοκή στην ομάδα: «Δεν θέλω να παίρνω αποφάσεις εν θερμώ, αλλά αυτό που έγινε με έχει προβληματίσει και με έχει εξοργίσει. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση».

Έτσι μετά τις ανακοινώσεις του Πατέρα αναμένεται με ενδιαφέρον και η επίσημη τοποθέτηση του Ανδρέα Βγενόπουλου για τα όσα συνέβησαν.