Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Δεκεμβρίου 2010

Συνάντηση Πατέρα με μετόχους και οπαδούς

Ο Νικόλας Πατέρας με ανακοίνωση του εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό αν δεν υπάρξει ενότητα και μέσα στην εβδομάδα θα έχει πολλά ραντεβού.


Ο πρόεδρος του τριφυλλιού αν δεν πάρει εγγυήσεις για την στήριξη του κόσμου είναι έτοιμος να φύγει και για αυτό θα έχει συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς. Ο πράσινος κόσμος σοκαρίστηκε με τις σκέψεις παραίτησης του Πατέρα και θα του ζητήσει να μείνει στο τιμόνι της ομάδας, δίνοντας εγγυήσεις για την τήρηση της τάξης στα επόμενα ματς.

Ο Νικόλας Πατέρας θα συναντηθεί μέσα στην εβδομάδα, μπορεί και σήμερα, με τους Ανδρέα Βγενόπουλο, Γιάννη Βαρδινογιάννη και Παύλο Γιαννακόπουλο, ώστε να τους πει τους προβληματισμούς του. Ολα αυτά θα γίνουν μέσα στην εβδομάδα που διανύουμνε και έπειτα θα υπάρξουν εξελίξεις με οριστικές αποφάσεις.

Ομως, δεν είναι μόνο οι οπαδοί που ζητούν την παραμονή του Πατέρα, αλλά και οι παίκτες. Μάλιστα, κάποιοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του, όπως ο Σισέ, και του ζήτησαν να μην φύγει. Οι... δικαιολογίες των πράσινων ποδοσφαιριστών για την αγωνιστική τους συμπεριφορά ήταν πως κανείς δεν μπορεί να παίξει με τις συνθήκες τρομοκρατίας που επικρατούν, αφού έτσι δεν έχουν το μυαλό τους στην μπάλα.