Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

23 Δεκεμβρίου 2010

Συζητήσεις για Κουμορτζί

Τα διοικητικά δρώμενα, αναγκάζουν τον Παναθηναϊκό να μην κινηθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Εκτός κι αν του παρουσιαστεί μια καλή ευκαιρία, ή αν πρόκειται για ελεύθερο ποδοσφαιριστή. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει η περίπτωση του Μπερνάρ Κουμορτζί.




 Ο Πανιώνιος θέλει παίκτες κι έτσι με ένα μικρό ποσό συν έμψυχα ανταλλάγματα, οι «πράσινοι» μπορούν να τον κάνουν δικό τους. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες από την Νέα Σμύρνη, θέλουν τις δύο ομάδες να έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για τον Γκανέζο, ο οποίος ήδη έχει ενημερωθεί για το γεγονός. Μιλάμε για ένα ποσό που δεν θα ξεπεράσει τις 200.000 ευρώ, συν κάποιους παίκτες που δεν υπολογίζονται από το «τριφύλλι» τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Παναθηναϊκό να έχει προτείνει ήδη τους Πλεσί και Δημούτσο, τη στιγμή που δίνει τη δυνατότητα στον Πανιώνιο να «καπαρώσει» από τώρα για το καλοκαίρι τον Κλέιτον (τον Γενάρη ο Βραζιλιάνος δεν μπορεί να πάρει μεταγραφή).

Θα βρει πρόεδρο;

Στις 10:30 το πρωί, ξεκινά το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αναφορικά με την προεδρία, μετά την παραίτηση του Νικόλα Πατέρα. Εκεί, θα δώσει την απάντησή του ο Αδαμάντιος Πολέμης, στον οποίο προτάθηκαν τα… ηνία, στο Δ.Σ. της Δευτέρας που μας πέρασε. Το τελευταίο τριήμερο έχουν ασκηθεί πιέσεις από τους υπόλοιπους μετόχους στον γνωστό εφοπλιστή, προκειμένου να πει το ναι. Ο ίδιος όμως έδειχνε αρνητικός, αλλά μέχρι χθες βράδυ δεν είχε πάρει την οριστική του απόφαση.
Αν τελικά απαντήσει αρνητικά (το πιθανότερο) τότε θα αναλάβει την προεδρία ο Γιάννης Βεκρής (αντιπρόεδρος της ΠΑΕ) μέχρι την Γενική Συνέλευση των μετόχων που θα λάβει χώρα τον Ιανουάριο.