Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Δεκεμβρίου 2010

Τα «σπρώχνει» για Σχάαρς!

Αποφασισμένοι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να ντύσουν στα πράσινα τον Στιν Σχάαρς εμφανίζονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.


Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ολλανδία οι «πράσινοι» δελεάζουν τον διεθνή μέσο της Άλκμααρ με την πρόταση που του έχουν κάνει. Συγκεκριμένα του προσφέρουν 600.000 ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν και από εκεί και πέρα 1,1 εκατ. ετησίως για συμβόλαιο τριών χρόνων.

Το ζήτημα που προκύπτει μέχρι στιγμής ωστόσο είναι αν τελικά η Άλκμααρ θα αποφασίσει να τον δώσει δανεικό με οψιόν αγοράς. Αυτό θα έρθει να συζητήσει με το «τριφύλλι» ο εκπρόσωπός της ολλανδικής ομάδας μέσα στον μήνα.

Μαζί θα έρθει και ο μάνατζερ του παίκτη, κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην «Πράσινη» ο ατζέντης του Σχάαρς, Κάρελ Γιάνσεν, χωρίς όμως να θελήσει να αποκαλύψει τίποτα παραπάνω.

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο να πούμε. Καλύτερα να απευθυνθείτε στον Παναθηναϊκό. Θα έρθω στην Ελλάδα κάποια στιγμή, αλλά είναι νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε τώρα» τόνισε.

10bet