Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Δεκεμβρίου 2010

Σκορ, θέαμα και κορυφή!

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στην πρώτη θέση, σφραγίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, στο ματς με την Κέρκυρα. Απόψε, οι πρωταθλητές έχουν την ευκαιρία να μείνουν μόνοι πρώτοι, περιμένοντας τα.. ευχάριστα νέα αύριο από την Καβάλα.




Όπως και να έχει, αυτό που προέχει για τους «πράσινους», είναι να κάνουν το χρέος τους απέναντι στον Πανσερραϊκό. Μια ομάδα που πριν δύο χρόνια τους πλήγωσε, αφήνοντάς τους εκτός κυπέλλου. Η διάθεση που υπάρχει λοιπόν στον Παναθηναϊκό, είναι μία. Να επιβάλλει τον ρυθμό του από το πρώτο λεπτό, να… καθαρίσει γρήγορα την μπουγάδα και να κυνηγήσει σκορ και θέαμα.

Άλλωστε, μιλάμε για το ντεμπούτο του Φερέιρα στο πρωτάθλημα, μπροστά στο κοινό των πρωταθλητών και εννοείται πως ο Πορτογάλος δεν θέλει να αφήσει να χαθεί η ευκαιρία…

Στα της ενδεκάδας, τα… κουκιά μοιάζουν να είναι μετρημένα. Ο 64χρονος θα παρατάξει το «τριφύλλι» με ένα σχήμα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τζόρβας. Στην άμυνα δεξιά ο Σεϊταρίδης, αριστερά ο Σπυρόπουλος και κεντρικό δίδυμο οι Μπουμσόνγκ-Καντέ. Μπροστά τους ως κόφτες θα αγωνιστούν οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Πλεσί. Στην τριάδα πίσω από τον Σισέ, τώρα, υπάρχουν δύο σημαντικές επιστροφές. Δεξιά θα δούμε τον Γκοβού και σε ελεύθερο ρόλο τον Νίνη. Με τον Χριστοδουλόπουλο να διατηρείται αριστερά.


Σε εξέλιξη οι επαφές

Το θέμα του Στέιν Σχάαρς, είναι στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες μέρες. Η προσπάθεια απόκτησης του Ολλανδού βρίσκεται σε καλό δρόμο. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει… κλείσει κιόλας, όπως λένε οι συμπατριώτες του 27χρονου. Ο Παναθηναϊκός είναι σε ανοιχτή γραμμή με την Αλκμάαρ, προσπαθώντας να βρεθεί η χρυσή τομή. Μέχρι τώρα, η διαφωνία έχει να κάνει με τον τρόπο μεταγραφής. Οι «πράσινοι» θέλουν δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι. Την ώρα που η ΑΖ προτιμά να τον πουλήσει. Όμως, η θέληση του ίδιου να αλλάξει ομάδα, αναγκάζει και την ομάδα του να το σκέφτεται πολύ σοβαρά για να πει το ναι.
Όσο για τον ίδιο τον Σχάαρς, είναι πολύ θετικός στο να έρθει στην Ελλάδα. Και φυσικά, αν τελικά το θέμα κλείσει θετικά, τότε οι «πράσινοι» θα έχουν κάνει μια σημαντικότατη κίνηση, με έναν παίκτη 27 ετών που έχει μόνιμη θέση στο ρόστερ της Εθνικής Ολλανδίας.

10bet