Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Δεκεμβρίου 2010

Ο Σχάαρς και οι υπόλοιποι!

Ο μεταγραφικός πυρετός της εβδομάδας που διανύουμε κορυφώνεται στον Παναθηναϊκό, με νέα ονόματα να κάνουν την εμφάνισή τους στο προσκήνιο, αλλά τον Στάιν Σχάαρς να παραμένει σε πρώτο πλάνο για τους «πράσινους».




Τα ολλανδικά ΜΜΕ θεωρούν τελειωμένη την μεταγραφή του αρχηγού της Άλκμααρ από το «τριφύλλι», ωστόσο απομένει να ξεκαθαρίσει το αν θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή ή ως δανεικός με οψιόν αγοράς.

Από εκεί και πέρα, το φως της δημοσιότητας είδαν κι άλλα ονόματα που φέρονται ως στόχοι του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Ιβάν Ράκιτιτς, τον 22χρονο διεθνή Κροάτη της Σάλκε, που είναι ωστόσο δύσκολη περίπτωση, ενώ επανήλθε το ενδιαφέρον για δανεισμό του Κόφι Εντρί Ρομαρίκ.

Ο 27χρονος Ιβοριανός της Σεβίλλης ωστόσο έχει βρει θέση βασικού φέτος στους Ανδαλουσιανούς και δύσκολα θα τον αφήσουν να φύγει τόσο εύκολα όσο τον έδιναν το περασμένο καλοκαίρι.

Για τη θέση του επιθετικού εξακολουθεί να υπάρχει ψηλά η περίπτωση του Τζον Κάριου, ενώ προστέθηκαν στη λίστα με τους υποψήφιους οι Μπραντάο της Μαρσέιγ, Τζιοβάνι Ντος Σάντος της Τότεναμ και Πασέκο της Λίβερπουλ.

10bet