Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Νοεμβρίου 2010

«Πρώτοι και μένουμε εκεί»!

Στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του Παναθηναϊκού, παρακολούθησαν οι «πράσινοι» το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Οι άσοι του «τριφυλλιού» χωρίς ιδιαίτερες αντιδράσεις, είδαν την Ένωση να επικρατεί, ένα αποτέλεσμα που σαφώς τους βολεύει. Μην φανταστεί κανείς ότι υπήρξαν πανηγυρισμοί, αλλά σαφώς η ήττα του ΟΣΦΠ χαροποίησε ιδιαίτερα τους πάντες στον Παναθηναϊκό.




Στις μεταξύ τους συζητήσεις, οι «πράσινοι» τόνιζαν πως τώρα είναι η μεγάλη τους ευκαιρία για να επιστρέψουν στην κορυφή και να… μείνουν εκεί μέχρι τέλους! «Πάμε να τους πάρουμε για να δείξουμε ότι είμαστε πρωταθλητές. Κανείς δεν θα μας το πάρει εύκολα. Να πάμε πάλι στην κορυφή και να μείνουμε εκεί μέχρι τέλους», έλεγαν χαρακτηριστικά.

Πάντως, από τα σχόλιά τους δεν γλίτωσε και η διαιτησία του αγώνα του ΟΑΚΑ. Με τους άσους του «τριφυλλιού» να καυτηριάζουν το γεγονός ότι παίχτηκαν τόσα πολλές καθυστερήσεις. «Έπαιξαν 100 λεπτά μπας και βάλουν γκολ! Δεν είναι δυνατόν. Πήραν πέναλτι που μόνο ο Ολυμπιακός παίρνει, ενώ δεν έδωσαν στην ΑΕΚ αυτό που ήταν», έλεγαν.

10bet