Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

26 Νοεμβρίου 2010

Μένει και με άλλους όρους ο Γκοβού!

Καθοριστική για το μέλλον του Σίντνεϊ Γκοβού στον Παναθηναϊκό είναι η Παρασκευή καθώς στη διάρκειά της ημέρας αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση των ανθρώπων των "πρασίνων" με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Τζον Μπικό, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας από την Τετάρτη.


Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες προερχόμενες από τη Γαλλία ο Μπικό έχει ήδη κάνει μία πρώτη επαφή με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού μετά το πέρας του αγώνα με την Μπαρτσελόνα, στην οποία κατέστησε σαφές ότι ο Γάλλος άσος είναι αποφασισμένος να αντιστρέψει το κλίμα και να προσφέρει στους πρωταθλητές.

Οι ίδιες πηγές, εξάλλου, τονίζουν ότι επιθυμεί τόσο πολύ την παραμονή του στο "τριφύλλι" προκειμένου να αποδείξει ότι δεν έχει... ξοφλήσει ποδοσφαιρικά (και πως, ταυτόχρονα, έχει μάθει από τα λάθη του) που είναι έτοιμος να προτείνει ακόμα και την τροποποίηση όρων του συμβολαίων του! Οχι απαραίτητα μόνο στο οικονομικό σκέλος αλλά και με την προϋπόθεση να δεχθεί σημαντικές κυρώσεις σε περίπτωση νέου πειθαρχικού παραπτώματος...

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού είναι γνωστό ότι -τουλάχιστον μέχρι πρότινος- δεν συζητούσαν καν την παραμονή του Γκοβού στην ομάδα, εκτιμώντας ότι η κατάσταση είναι μη αντιστρέψιμη μετά τα αλλεπάλληλα πειθαρχικά παραπτώματα. Η πρόθεση του "τριφυλλιού" ήταν ξεκάθαρη και είχε διαμηνυθεί άλλωστε από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Δημήτρη Γόντικα, προς την πλευρά του παίκτη: "δεν υπολογίζεται από την ομάδα και θέλουμε να λύσουμε το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει ή να καταγγείλουμε τη σύμβαση". Το εάν και εφόσον η έμπρακτη βούληση του Γκοβού να αλλάξει τρόπο ζωής και να προσφέρει στην ομάδα, διαμορφώσει νέα δεδομένα στην υπόθεσή του, είναι κάτι που θα φανεί σε μεγάλο βαθμό εντός της ημέρας.

*Την πρώτη του συνάντηση με τον Φερνάντο Σάντος από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του Παναθηναϊκού, είχε το βράδυ της Τρίτης ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Οι δύο Πορτογάλοι τεχνικοί δείπνησαν την παραμονή του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα και μίλησαν για τους διεθνείς του «τριφυλλιού», τη ζωή στην Ελλάδα και διάφορες άλλες λεπτομέρειες που αφορούν το ελληνικό πρωτάθλημα. Αλλωστε και ο Φερέιρα είχε παραδεχθεί στην προ ημερών συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει πως δεν γνωρίζει παρά ελάχιστα πράγματα για τη Superleague κι αν μη τι άλλο είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για πολλά από τον συμπατριώτη του.

10bet