Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

26 Νοεμβρίου 2010

«Κάναμε ανόητα λάθη»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επεσήμανε ότι ο Παναθηναϊκός έκανε ανόητα λάθη στην αναμέτρησή του με τη Βαλένθια αλλά παρόλ' αυτά, σ' ένα ματς που κρίθηκε στη λεπτομέρεια, τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε φύγει νικήτρια από το γήπεδο... Βέβαια υπογραμμισε και το γεγονός ότι ενώ είχε ζητήσει να υπερέχουν οι παίκτες του σε συγκεκριμένα πράγματα, αυτά δεν... έγιναν ποτέ, αναφερόμενος στα ριμπάουντ, στα κλεψίματα και στα λάθη.


«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως το περιμέναμε» είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και πρόσθεσε: «Είναι φανερό πως η τελευταία περίοδος ήταν η χειρότερη για μας και οι λεπτομέρειες έκριναν το νικητή. Λέγαμε πριν το ματς ότι θέλαμε να ειναι υπέρ μας τα ριμπάουντ τα κλεψίματα και τα λάθη αλλά αυτό δεν έγινε. Αξίζαμε, πάντως, να νικήσουμε. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε». Καταλήγοντας ο Ομπράντοβιτς τόνισε: «Στον αγώνα της με τη Σαραγόσα η Βαλένθια ήταν πολύ επιθετική και προετοιμαστήκαμε για να αντιμετωπίσουμε την πίεσή της. Όμως κάναμε ανόητα λάθη. Στην κρίσιμη στιγμή η Βαλένθια ευστόχησε σε δύσκολα σουτ κι έχασε εύκολα. Στην τελευταία επίθεση ο Σάτο έκανε λάθος, νωρίτερα ο Νίκολας και ο Σάτο είχαν αστοχήσει ενώ ο Ντε Κολό έβαλε δύσκολο καλάθι στην άμυνα του Μπατίστ. Είχαμε αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς και δεν είναι εύκολο να κάνεις προπόνηση με τρεις παίκτες να έχουν πρόβλημα».

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς επεσήμανε: «Για να είμαι ειλικρινής, βρίσκομαι επτά ημέρες στη Βαλένθια και δε γνωρίζω τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδος. Αλλά, αν παίξεις έτσι απέναντι στον Παναθηναϊκό, πρέπει να είσαι ευχαριστημένος για τη νίκη. Οι παίκτες μου πάλεψαν σε κάθε φάση και πετύχαμε 24 πόντους στον αιφνιδιασμό κι αυτό μου αρέσει. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την περίοδο που βρισκόμαστε καθώς ο Παναθηναϊκός θέλει να κερδίσει τα ματς τον Απρίλιο και τον Μάιο».

10bet