Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Νοεμβρίου 2010

Επίσκεψη οπαδών στα επίσημα. Τι ζήτησαν οι οργανωμένοι από Πατέρα-Φερέιρα

Μετά το πρώτο γκολ του Ηρακλή οι οπαδοί του Παναθηναϊκού άρχισαν να αποδοκιμάζουν και οι οργανωμένοι είπαν το γνωστό σύνθημα «παίξτε μπάλα, δεν είναι αγγαρεία, αλλιώς θα παίξει μπάλα η Θύρα 13».


Με το 0-2 όλο το γήπεδο σηκώθηκε στο «πόδι» και οι οπαδοί φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά των παικτών.

Μάλιστα, στο ημίχρονο 5-6 οπαδοί, ως εκπρόσωποι των οργανωμένων, πήγαν στα επίσημα εκεί που καθόταν ο Νικόλας Πατέρας και ο Φερέιρα.

Αρχικά, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον Πορτογάλο και του ζήτησαν να δουλέψει σκληρά για να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Στη συνέχεια εξέφρασαν τον προβληματισμό τους στον πρόεδρο του «τριφυλλιού» για την εικόνα της ομάδας. Ο Νικόλας Πατέρας συμφώνησε με τους οπαδούς και τόνισε ότι θα γίνει ό,τι πρέπει για να αλλάξει η κατάσταση.

Συμπαράσταση σε Τζόρβα

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σχολίαζαν, μάλιστα, στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου. «Έχει δίκιο ο κόσμος να αντιδρά, αλλά δεν μας βοηθάει με τις φωνές του. Μας προσθέτει περισσότερη πίεση», έλεγαν οι παίκτες. Μάλιστα, κάποιοι έσπευσαν να παρηγορήσουν τον Τζόρβα, που «άκουσε» πολλά.

Μοίρασαν αυτόγραφα...

Μετά το τέλος του αγώνα το κλίμα, βεβαίως, είχε αντιστραφεί με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να μοιράζουν πολλά αυτόγραφα έξω από τα αποδυτήρια. Ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» μοίρασε και τα περισσότερα στις θαυμάστριές του.

Η μπάλα και η φανέλα

Ο Γιάτσεκ Γκμοχ αποχώρησε από το ΟΑΚΑ έχοντας στην αγκαλιά του δύο ενθύμια από τον αγώνα. Ο Πολωνός πήρε μαζί του την μπάλα του αγώνα και τη φανέλα του Τζιμπρίλ Σισέ, τον οποίο αγκάλιασε θερμά την ώρα της αναμέτρησης.

Στα αποδυτήρια είπε στους παίκτες: «Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνατε. Αποχωρώ αφήνοντας την ομάδα πρώτη. Σας εύχομαι καλή τύχη στη συνέχεια».

Στο μεταξύ, πριν τον αγώνα οι οπαδοί πλησίασαν τον Γκμοχ και του είπαν: «Με σένα μεγαλώσαμε, βάλε τα δυνατά σου», ενώ μια οπαδός έδωσε ένα δώρο στον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

10bet