Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Σεπτεμβρίου 2010

Σύνοδος των τεσσάρων

Στο ίδιο τραπέζι κάθησαν ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νικόλας Πατέρας!

Βέβαια δεν ήταν μόνοι τους αφού στο δείπνο παραβρίσκονται ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ Μισέλ Πλατινί και της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος. Ισως όλα να αποτελούν και μήνυμα ότι θα αποφεχθούν οι ακραίες καταστάσεις και οι «αιώνιοι» θα αντιμετωπίζονται με ίσα μέτρα και ίσα σταθμά. Αλλωστε οι Μαρινάκης, Πατέρας δεν κρύβουν ότι διατηρούν προσωπική φιλία, παρότι βρίσκονται σε αντίπαλα ποδοσφαιρικά στρατόπεδα.


Θέμα της συζήτησης, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν το Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο θα διεξαχθεί με δυο πρόσθετους διαιτητές. Ο κ. Πλατινί ανέλυσε και το οικονομικό φερ πλέι που θα εφαρμόσει η ΟΥΕΦΑ, ενώ έστειλε μήνυμα ότι θα είναι αυστηρή σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα χρέη των ομάδων.


Ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ Μισέλ Πλατινί βρίσκεται στην Αθήνα από την Τετάρτη το βράδυ. Αιτία αποτελεί η συνεδρίαση του Top Executive Programme της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Αστήρ Παλάς Αρίων» την Παρασκευή 10-9-2010. Στη συνεδρίαση έλαβαν μέρος οι προέδροι, γενικοί γραμματείς και τα κορυφαία διοικητικά στελέχη των Ομοσπονδιών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, όπως και όλα τα μέλη του προεδρείου της UEFA. Την ΕΠΟ εκπροσώπησαν ο πρόεδρός Σοφοκολής Πιλάβιος και ο εκτελεστικός γραμματέας Δρ. Ιωάννης Οικονομίδης.