Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Μικάελσεν: “Κλειδί το πρώτο μισάωρο”

Συμβουλές στους συμπατριώτες του για τον προσεχή αγώνα του Παναθηναϊκού με την Κοπεγχάγη έδωσε ο Γιαν Μικάελσεν. Ο Δανός παλαίμαχος άσος τόνισε πως εάν η Κοπεγχάγη “βγάλει” το πρώτο μισάωρο μετά θα μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, βγάζοντας παράλληλα το καπέλο στους οπαδούς των “πράσινων” τους οποίους και θυμήθηκε τονίζοντας πως έχει πολύ καλές αναμνήσεις.


“Αν ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να σκοράρει στο πρώτο μισάωρο ή αν το παιχνίδι δεν έχει ρυθμό τότε η Κοπεγχάγη θα μπορέσει να αντεπεξέλθει απέναντι σε ένα κοινό 60.000 φανατισμένων οπαδών. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ενθουσιώδης αλλά γρήγορα μπορεί να στραφεί και ενάντια στην ομάδα του αν δεν έρθουν τα αποτελέσματα που θέλει κυρίως στο πρωτάθλημα”.

Ενώ θυμήθηκε: “Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τα παιχνίδια μας στην Ευρώπη, γιατί έγιναν σε πολύ καλή ατμόσφαιρα. Θα είναι σαν να παίζουν η Μπρόντμπι με την Κοπεγχάγη. Ο κόσμος είναι φανατισμένος και αφοσιωμένος στην ομάδα του και δεν φοβούνται να βάλουν φωτιές και να πετάξουν φωτοβολίδες”.
10bet