Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Σεπτεμβρίου 2010

«Δεν είναι αξιόπιστη η άμυνα του Παναθηναϊκού»


Είναι Σκανδιναβός και αντιμετώπισε πρόσφατα τους «πράσινους» και έτσι αποτελεί τον ιδανικότερο για να… διαφωτίσει τους Δανούς της Κοπενχάγης για την κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ο λόγος για τον τεχνικό του Πανιωνίου, Μίκαελ Στόρε.
Ο Σουηδός προπονητής στάθηκε κυρίως στην προβληματική άμυνα του Παναθηναϊκού, τονίζοντας:

«Πιστεύω πως η Κοπεγχάγη μπορεί να νικήσει στο ΟΑΚΑ. Η άμυνα του Παναθηναϊκού δεν είναι αξιόπιστη και οι δύο του στόπερ, ο Μπουμσόνγκ και ο Σαριέγκι, είναι αργοί, κάτι που φάνηκε στον μεταξύ μας αγώνα. Η Κοπεγχάγη διαθέτει ικανούς επιθετικούς, όπως ο Σαντίν και ο Εντόι, που θα δημιουργήσουν μεγάλους κινδύνους στην οπισθοφυλακή του Παναθηναϊκού, αν-όπως αναμένεται-παίζουν ψηλά για να έχουν τον έλεγχο».

Αντίθετα, έπλεξε το εγκώμιο της επιθετικής λειτουργίας του Παναθηναϊκού, ξεχωρίζοντας δίχως άλλο τον Τζιμπρίλ Σισέ, τον Σωτήρη Νίνη αλλά και τον Λουίς Γκαρσία:

«Πάντως στην επίθεση ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες κλάσης που μπορούν να καθορίσουν ένα παιχνίδι από μόνοι τους, όπως ο Σισέ, ο Λουίς Γκαρσία και ο Νίνης. Η Κοπεγχάγη πρέπει να προσέξει», δήλωσε ο Στόρε».
10bet