Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

30 Σεπτεμβρίου 2010

Τζόρβας: «Έκανα λάθος…»

Το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί για την ήττα από την Κοπεγχάγη επωμίστηκε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Αλέξης Τζόρβας.
«Ήταν καθοριστικό σημείο. Μια λανθασμένη εκτίμηση από την πλευρά μου μας έφερε πίσω στο σκορ. Φέτος, όποτε βρισκόμαστε πίσω στο σκορ νιώθουμε μεγάλη αγωνιστική ανασφάλεια. Καταβάλουμε μεγάλες προσπάθειες για να ανατρέψουμε το σκορ, αλλά δυστυχώς ούτε σήμερα τα καταφέραμε», δήλωσε ο διεθνής τερματοφύλακας, ενώ για το αν υπάρχουν ακόμη ελπίδες πρόκρισης στους «16» του Champions League, απάντησε: «Θα δείξει το επόμενο παιχνίδι. Αν καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη, όλα είναι ανοικτά. Πριν δύο χρόνια φαινόταν ότι είχαμε χάσει το παιχνίδι της πρόκρισης, αλλά με ένα σερί τα καταφέραμε. Σίγουρα όμως δεν είναι εύκολα τα πράγματα όταν ξεκινάς χωρίς βαθμό σε δύο ματς».

Σε ερώτηση για το αν πρέπει να αλλάξουν κάποια αγωνιστικά πράγματα στον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Αυτό μπορεί να το απαντήσει ο προπονητής μόνο. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά, έχουμε πολλές αναποδιές που μας έχουν επηρεάσει στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Θέλω να πιστεύω πως το αγωνιστικό μας πρόσωπο θα είναι καλύτερο στη συνέχεια».
10bet