Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

30 Σεπτεμβρίου 2010

«Ένα θαύμα όπως πριν δύο χρόνια»

Την πίστη του ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να επαναλάβει το κατόρθωμα του 2008-09, όταν ξεκίνησε με δύο ήττες αλλά προκρίθηκε ως πρώτος, εξέφρασε ο Νίκος Σπυρόπουλος μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την εντός έδρας ήττα από την Κοπεγχάγη.
«Δεχθήκαμε ένα γκολ σε μια ανύποπτη στιγμή. Μέχρι εκεί είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι έπρεπε να παρατήσουμε το ματς. Μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου γκολ ο αντίπαλος πήρε την πρωτοβουλία.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Ήρθε η κόκκινη του Ζιλμπέρτο και μας αποσυντόνισε ξανά. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμασταν τόσο. Ήταν μια άτυχη στιγμή και δυσαρεστήσαμε τον κόσμο μας. Πλέον πρέπει να κάνουμε ένα θαύμα, όπως αυτό που έγινε πριν δύο χρόνια, και νομίζω ότι μπορούμε.

Δεν νομίζω ότι η Κοπεγχάγη ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς. Απλά αυτή την περίοδο δεν είμαστε σε καλή κατάσταση. Νομίζω ότι πρέπει να βελτιωθούμε γρήγορα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Έχουμε κάποια νεκρά διαστήματα που μας φέρνουν σε δύσκολη θέση», ήταν τα λόγια του διεθνούς αμυντικού.
10bet