Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα νίκη ο ΠΑΟ, 91-76 τη Ζέλεζνικ

Με... τέσσερα στα τέσσερα έκλεισε ο Παναθηναϊκός τις φιλικές του υποχρεώσεις στη Σερβία καθώς επιβλήθηκε και της Ζέλεζνικ με 91-76 στο Βελιγράδι (είχαν προηγηθεί δύο νίκες επί της Ούζιτσε και μία επί της Ράντνιτσκι).
Ήταν εμφανές ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού παρουσίασαν σημάδια κόπωσης κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό. Προηγήθηκαν «σκληρές» προπονήσεις για περίπου δύο εβδομάδες στο Ζλάτιμπορ και οι «πράσινοι» ακόμα αισθάνονται βαριά τα πόδια τους.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς προσπάθησε να συντηρήσει όσο το δυνατό καλύτερα την κατάσταση μοιράζοντας το χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του (δεν αγωνίστηκε προληπτικά ο Τέπιτς που είχε υποστεί διάστρεμμα προ ημερών) και τελικά είδε πέντε εξ αυτών να τελειώνουν τον αγώνα με διψήφιο αριθμό πόντων.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 26-21 στο πρώτο δεκάλεπτο και διατήρησε μιά σημαντική διαφορά 8-10 πόντων μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στις αρχές της τρίτης περιόδου με τον Κώστα Τσαρτσαρή να είναι εξαιρετικός και τον Νικ Καλάθη να δίνει ρυθμό και να «κλέβει» μπάλες οι πρωταθλητές βρέθηκαν στο +12 (σκορ 50-38) και ουσιαστικά «καθάρισαν» τον αγώνα όταν αποσπάστηκαν με διαφορά 15 πόντων (σκορ 82-67) περίπου πέντε λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Η Ζέλεζνικ τίμησε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραδίδοντάς του μιά φανέλα της ομάδας με το όνομά του γραμμένο ενώ ο Παναθηναϊκός καταχειροκροτήθηκε από τους Σέρβους οπαδούς που γέμισαν το γήπεδο.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού επιστρέφει την Τρίτη (28/9) το μεσημέρι στην Αθήνα

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Νίκολας 17 (2), Μάριτς 5, Φώτσης 10 (2), Μπατίστ 2, Τσαρτσαρής 16 (2), Καλάθης 17 (1), Καϊμακόγλου, Διαμαντίδης 7 (1), Περπέρογλου 11 (1), Σάτο 3, Βουγιούκας, Σερμαντίνι 3

10bet