Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Αυγούστου 2010

Πετρόπουλος: «Σημαντική η απουσία του κόσμου»

Ο σκόρερ του Παναθηναϊκού, Αντώνης Πετρόπουλος, αναφέρθηκε και αυτός στην απουσία του κόσμου ενώ διευκρίνισε πως η ομάδα του δεν πρέπει ν' επηρεαστεί από την ισοπαλία με την Ξάνθη.

Αντώνης Πετρόπουλος: «Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε καλά, βάλαμε το γκολ, αλλά μετά το 30' πέσαμε και δώσαμε χώρο στην Ξάνθη, κάτι που δεν έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά και δεχθήκαμε ένα γκολ στην αρχή. Μετά προσπαθήσαμε, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήμασταν άτυχοι και η Ξάνθη κράτησε το γκολ και χάσαμε δύο βαθμούς.

Παίζαμε χωρίς κόσμο στον αγώνα με την Ξάνθη και αυτό ήταν σημαντικό, χωρίς όμως ν' αποτελεί δικαιολογία για το αποτέλεσμα που φέραμε. Δεν πρέπει να σταθούμε άλλο σ' αυτό το σκορ.

Στην προετοιμασία πήγαμε καλά. Κάναμε κάποια καλά ματς αλλά στο ματς της πρεμιέρας δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Αυτό δεν σημαίνει κάτι. Όσον αφορά στο γήπεδο ο αγωνιστικός χώρος ήταν καλύτερος απ' αυτόν του ΟΑΚΑ.

Είναι πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε. Σίγουρα θέλαμε να κάνουμε μία καλή αρχή. Τώρα θα πρέπει να παραμείνουμε υγιείς, να μην επηρεαστούμε από το αποτέλεσμα αυτό και να βρούμε την δύναμη ν' επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα.

Σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο να παίζεις χωρίς κόσμο και με μία ομάδα που παίζει κλειστά και που μπορεί να πάρει και κάποια σφυρίγματα. Όσον αφορά στην Εθνική η κλήση μου σ' αυτήν αποτελεί δικαίωση για μένα.

Ευχαριστώ πολύ το τεχνικό τιμ και τώρα θέλω να είμαι υγιής και να κάνω ότι καλύτερο για τον Παναθηναϊκό για να μπορέσω μετά να βοηθήσω και την Εθνική. Προσωπικά πιστεύω πως στο επόμενο ματς θα είμαστε πιο έτοιμοι. Παράλληλα θα έχει γυρίσει και ο Σισέ».