Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Αυγούστου 2010

Μπουμσόνγκ: «Μη μας πιάνει πανικός»


Ψυχραιμία συνέστησε ο γάλλος κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, σε δηλώσεις του μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας του φετινού πρωταθλήματος κόντρα στην Ξάνθη.

«Αν είχαμε σκοράρει ένα δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα για μας. Δυστυχώς όμως αντί να βάλουμε γκολ, δεχθήκαμε ένα και έτσι ήρθε η ισοπαλία που δεν είναι ένα καλό αποτέλεσμα για μας. Δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός. Έχουμε καλή ομάδα. Δεν είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την πρεμιέρα άλλα έχουμε το χρόνο να διορθώσουμε τα πράγματα. Δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα και ελπίζουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Ο Γάλλος αμυντικός του Παναθηναϊκού σχολίασε και την κλήρωση του Τσάμπιονς Λίγκ:

«Δεν ήθελα την Μπαρτσελόνα στον όμιλο. Κανείς δεν θα την ήθελε γιατί είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Τώρα στα υπόλοιπα ματς με Ρούμπιν Καζάν και Κοπενχάγη, έχουμε πιθανότητες για να τερματήσουμε δεύτεροι στον όμιλο. Η Ρούμπιν τα πήγε πολύ καλά στο περσυνό Τσάμπιονς Λίγκ και η Κοπενχάγη είναι μια ομάδα που δύσκολα χάνει. Με αυτές τις δύο ομάδες παίζουμε εκτός Νοέμβριο και Δεκέμβριο κάτι που σημαίνει ότι θα έχουμε δύσκολες καιρικές συνθήκες, ίσως και χιόνι»