Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Αυγούστου 2010

«Όταν πρέπει, όπως πρέπει»


Η όλη ιστορία με τον Νέμεθ, σε καμία περίπτωση δεν έχει πτοήσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» είναι σίγουροι πως στο τέλος θα… γελάσουν αυτοί, με την απόκτηση του επιθετικού που θέλουν για αντικαταστάτη του Τζιμπρίλ Σισέ.


Όμως, ο προγραμματισμός δεν αλλάζει καθόλου. Για την ακρίβεια, προτεραιότητα αποτελούν οι παραχωρήσεις όσων δεν υπολογίζονται και μετά θα ξεκαθαρίσει το θέμα του επιθετικού. Ούκρα και Μααζού παραμένουν ψηλά στη λίστα, αλλά δεδομένα υπάρχουν κι άλλα ονόματα που ίσως να μην έχουν δει το φως της δημοσιότητας και συγχρόνως να ηχούν καλύτερα στα αυτιά του κόσμου.


Αυτό που τόνιζαν πάντως χαρακτηριστικά από το «πράσινο» στρατόπεδο είναι πως «η μεταγραφή μπορεί να γίνει τελευταία στιγμή. Αυτό που μετρά είναι πως όταν πρέπει θα πάρουμε αυτόν που πρέπει».

Προς ναυάγιο του Μάριο

Όσον αφορά τις παραχωρήσεις, μετά την αποχώρηση του Γκάμπριελ, το θέμα του Γκαλίνοβιτς δεν θα έχει την ίδια κατάληξη. Ο Κροάτης είναι αρνητικός στο να μετακομίσει στην Καβάλα. Το θέμα δεν είναι οικονομικό, αλλά κάποιοι προσωπικοί λόγοι που δεν επιτρέπουν στον υψηλόσωμο τερματοφύλακα να φύγει μακριά από την Αθήνα. Γι’ αυτό και από το «τριφύλλι» σέβονται την απόφασή του και δεν τον πιέζουν.