Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Αυγούστου 2010

Παρατηρήσεις από Νιόπλια-Η χθεσινή προπόνηση


Σε χαλαρούς ρυθμούς πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.


Όσοι εκ των παικτών του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του φιλικού κόντρα στον Ατρόμητο, στο Περιστέρι, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας σε δύο ομάδες και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις 3 εναντίον 3 και ελεύθερο δίτερμα.

Πλέον οι “πράσινοι” έχουν δύο ημέρες στη διάθεσή τους προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες. Ο Νίκος Νιόπλιας τους έδωσε ρεπό το σαββατοκύριακο και ανανέωσε το προπονητικό ραντεβού μαζί τους για την Δευτέρα. Οι περισσότεροι μάλιστα παίκτες έχουν ήδη προγραμματίσει να το εκμεταλλευτούν.

Απο τους Έλληνες οι περισσότεροι θα αναχωρήσουν για τα χωριά τους, ενώ οι υπόλοιποι συν τους ξένους είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψουν σε κάποιο νησί έτσι ώστε να κάνουν τα τελευταία τους μπάνια. Φυσικά, υπάρχουν και εκείνοι που θα μείνουν στην Αθήνα και θα απολαύσουν τις κοντινές παραλίες.


«Καμπανάκι» από Νιόπλια

Ούτε που θέλει να σκέφτεται ο Νίκος Νιόπλιας πως το διήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες του, για το σαββατοκύριακο, θα γυρίσει “μπούμερανγκ”. Για αυτό και στην τελευταία συνάντηση που είχε μαζί τους φρόντισε να τους κρούσει το... καμπανάκι του κινδύνου, προκειμένου να μην αφεθούν εντελώς ελεύθεροι και παρουσιαστούν αγνώριστοι την Δευτέρα.

Αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει (λόγω του μικρού χρονικού διαστήματος) σε μεγάλο βαθμό, αλλά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θέλει να έχει συνέχεια τους παίκτες του στη... τσίτα.

“Θέλω να είστε προσεκτικοί σε οτι και αν κάνετε αυτές τις μέρες. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας και έχουμε το φιλικό με την Τζένοα που είναι σημαντικό. Να μην παρεκκλίνετε απο το πρόγραμμα. Nα προσέχεται τί ζωή κάνεται και φυσικά την ζέστη”, τους είπε μεταξύ άλλων.