Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Αυγούστου 2010

Έφαγε… πόρτα η Φενέρμπαχτσε για Σισέ


Άκαρπη η προσπάθεια της Φενέρμπαχτσε, αντιπάλου του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Europa League, για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ. Οι ιθύνοντες της τουρκικής ομάδας πρόσφεραν στους «πρασίνους» το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Γάλλο επιθετικό, ωστόσο η απάντηση που εισέπραξαν ήταν αρνητική.


Την πρόταση, όπως αποκαλύτει το "Goal", αρνήθηκε τόσο η διοίκηση του Παναθηναϊκού, όσο και ο ίδιος ο 29χρονος άσος, που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα ως το 2013. Χθες δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου ανέφεραν πως και η Λάτσιο επιθυμεί την απόκτηση του, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια συνέχεια.

Η προσέγγιση της Φενέρ στον Παναθηναϊκό έγινε την περίοδο που η ομάδα βρισκόταν στη Βόρειο Αμερική για τους φιλικούς αγώνες με Ίντερ και Μίλαν. Ωστόσο η απάντηση ήταν άμεση: "Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε".

Αναμονή για επιθετικό

Στα του επιθετικού, η λίστα των υποψηφίων είναι έτοιμη, ωστόσο θα πρέπει πρώτα να υπάρξει κάποια εξέλιξη με τους υπό παραχώρηση παίκτες. Τα ονόματα των Κριστιάν Νέμεθ (Λίβερπουλ), Μούσα Μααζού (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) και Ντομινίκ Αντίγια (Μίλαν) φέρονται ως τα βασικά υποψήφια.

Ο ατζέντης του Ούγγρου επιθετικού, Τιμπόρ Πατάκι μιλώντας στην Εξέδρα ανέφερε πως: «Το θέμα θα τελειώσει το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα πρέπει να κάνετε υπομονή γιατί η μεταγραφική περίοδος τελειώνει στις 31 Αυγούστου. Αυτή την στιγμή για τον Κρίστιαν ενδιαφέρονται ομάδες από την Ελλάδα, την Ισπανία, την Ιταλία και την Ολλανδία. Θα δούμε τι θα γίνει».

Πάντα στο προσκήνιο ο Ούκρα

Ο Πορτογάλος, Ούκρα της Πόρτο παραμένει πάντα σε πρώτο πλάνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» θα κάνουν μία ακόμη επαφή με την πορτογαλική ομάδα μετά τις 20 Αυγούστου, ευελπιστώντας πως θα καταφέρουν να κάμψουν τις αντιστάσεις των «δράκων».

Ο ίδιος ο παίκτης είναι θετικός στην προοπτική της Ελλάδας, ωστόσο «αγκάθι» παραμένει η στάση της Πόρτο, που θέλει να πουλήσει τον παίκτη και δεν συζητάει προς το παρόν το ενδεχόμενο του δανεισμού.

Συστάσεις από Νιόπλια

Το Σαββατοκύριακο οι παίκτες έχουν πάρει από ον Νίκο Νιόπλια, ο οποίος χθες τους έκανε συστάσεις. «Αυτή είναι η τελευταία μας ευκαιρία να πάρουμε ανάσες, αφού μετά έχουμε το τελευταίο φιλικό με τη Τζένοα, που είναι μπροστά στον κόσμο μας και ακολουθεί στο τέλος του μήνα η πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη Ξάνθη», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Κοιτάξτε να ξεκουραστείτε, γιατί μετά θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Δεν θέλω να κάνετε υπερβολές αυτό το διήμερο, αλλά να προσέξετε πολύ. Ξεκουραστείτε, κάντε κάτι που θα σας κάνει να περάσετε καλά, αλλά όλα με μέτρο. Καλά να περάσετε και καλή ξεκούραση».