Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

18 Αυγούστου 2010

Ούκρα και Μααζού στο προσκήνιο


Οι επαφές του Παναθηναϊκού με την Λίβερπουλ για τον Νέμεθ, δεν οδήγησαν σε συμφωνία. Κάθε άλλο. Το χάσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν σημαντικό, με βασική διαφωνία το γεγονός ότι οι Άγγλοι δεν συζητούν καν τον δανεισμό του Ούγγρου. Έτσι, το «τριφύλλι» απέσυρε το όποιο ενδιαφέρον του, βάζοντας οριστικά τέλος στην προσπάθεια απόκτησης του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Αυτόματα γίνεται κατανοητό πως οι πρωταθλητές θα στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση επιθετικού, αφού όμως πρώτα ξεκαθαρίσουν τα θέματα των παραχωρήσεων. Δηλαδή, το όλο θέμα θα τραβήξει κι άλλο χρονικά.

Τα δύο ονόματα που φαίνεται να απασχολούν, είναι αυτά των Ούκρα και Μααζού. Όμως και οι δύο είναι δύσκολες περιπτώσεις, ενώ καμία απ’ αυτές δεν έχει προχωρήσει αρκετά ώστε να μπορεί κανείς να μιλήσει για προβάδισμα κάποιου.

Έγινε το ραντεβού για Μάριο

Κατά τα άλλα, το μεσημεράκι πραγματοποιήθηκε το ραντεβού με την Καβάλα (Σταύρο Ψωμιάδη) και τον Μάριο Γκαλίνοβιτς, προκειμένου να τελειώσει και αυτό το σίριαλ. Ο Παναθηναϊκός έδωσε εγγυήσεις στον παίκτη (όχι μόνο οικονομικές αλλά και για κάποιους προσωπικούς ενδοιασμούς που είχε) και πλέον περιμένει την οριστική απάντησή του μέσα στις επόμενες ώρες.

Ανάμεσα στους κορυφαίους

Στην Ελβετία θα βρεθεί το διήμερο 1-2 Σεπτεμβρίου ο Νίκος Νιόπλιας. Ο Έλληνας τεχνικός, είναι προσκεκλημένος της UEFA, για να λάβει μέρος στο συνέδριο των προπονητών συλλόγων που μετέχουν στο Champions League. Μαζί με τους Μουρίνιο, Φαν Γκάαλ, Μπενίτεθ, Γκουαρντιόλα, Βενγκέρ, Φέργκιουσον και άλλους.

Φιλικό με Ιωνικό

Η διακοπή του πρωταθλήματος μετά την διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής, ανάγκασε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να «κλείσουν» φιλικό ματς με τον Ιωνικό, προκειμένου όσοι ποδοσφαιριστές απομείνουν στην Παιανία, να κρατηθούν σε καλή κατάσταση. Το ματς θα πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.