Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Αυγούστου 2010

Δεν πάνε πουθενά!


Το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Σεμπάστιαν Λέτο έδωσε την ευκαιρία στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να ξεκαθαρίσουν προς πάσα κατεύθυνση πως η πόρτα τους για ομάδες που ενδιαφέρονται για παίκτες του βασικού κορμού είναι… ερμητικά κλειστή!

Οι εμφανίσεις των «πράσινων» στο Τορόντο και το Ντιτρόιτ έκανε και τους πλέον… άπιστους Θωμάδες να καταλάβουν πως η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έχει ποιότητα που ξεχειλίζει και πως είναι ικανή για μεγάλα πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Έτσι με αφορμή την φημολογούμενη επιστροφή της Μπενφίκα για την περίπτωση του Σεμπάστιαν Λέτο επίσημα χείλη ξεκαθάριζαν πως δεν έχουν τον παραμικρό σκοπό να χαλάσουν την ομάδα όνειρο που έχει χτιστεί και να ψάχνουν για κάποιον αντικαταστάτη στα μέσα Αυγούστου.

Τα είπαν Φρέιτας-Νιόπλιας

Εν τω μεταξύ παρά την μετάθεση της σύσκεψης κορυφής ανάμεσα σε Νιόπλια, Φρέιτας και Γόντικα για την Τρίτη, ο προπονητής των «πράσινων» είχε μια πρώτη κουβέντα με τον Πορτογάλο τεχνικό διευθυντή τη Δευτέρα στην Παιανία και μίλησαν για την πορεία της προετοιμασίας και το θέμα του επιθετικού.

Ονόματα δεν αναφέρθηκαν, κάτι που θα γίνει σήμερα στη συνάντηση των τριών ανδρών με τον Φρέιτας να παρουσιάζει τη λίστα που έχει φτιάξει με νεαρούς κυρίως σε ηλικία ποδοσφαιριστές.


(player)