Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

18 Αυγούστου 2010

Ο Γκόμεζ ”στέλνει” Τεχέδα στον ΠΑΟ!


Από τον Παναθηναϊκό δεν βγαίνει είδηση μεταγραφής αφού η οικονομική κατάσταση δεν το επιτρέπει, αλλά από το... facebook και τον πρώην ”πράσινο” Ερνάντο Γκόμεζ έστω και τυχαία βγήκε! Σύμφωνα με τον Βενεζουελάνο άσο, ο συμπατριώτης του Κάρλος Τεχέδα ετοιμάζει βαλίτσες για το ”τριφύλλι”.

Είναι γνωστό ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Στέλιος Καζάζης ψάχνει κάθε παίκτη που έχει μείνει ελεύθερος στην ξένη αγορά και απλά περιμένει ένα μεγάλο "οκ" από τη διοίκηση για τον κλείσει. Φαίνεται λοιπόν πως αυτή τη φορά το... μυστικό κρατήθηκε αρκετές βδομάδες μέχρι που το... facebook και ο Ερνάντο Γκόμεζ έκανε την αποκάλυψη!

Ο πρώην παίκτης τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και του Ολυμπιακού σε μια διαδικτυακή συνομιλία δεν κρατήθηκε και αναρωτήθηκε αν ο συμπατριώτης του έκλεισε στους "πράσινους"! Αυτόν ήταν. Η είδηση ότι ο 30χρονος διαγώνιος, Κάρλος Τεχέδα βρσίκεται μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό βγήκε και μάλιστα την κρισιμότερη στιγμή αφού σήμερα κρίνεται και το μέλλον του τμήματος με τη συνάντηση του Ερασιτέχνη και του επιχειρηματία, Γ. Γκάμαρη!

Ο μυώδης Γκόμεζ, ήταν ξεκάθαρος: «Ο Κάρλος Τεχέδα ξέρω ότι θα παίξει στον Παναθηναϊκό και σίγουρα είναι μια πολύ καλή επιλογή». Ο Τεχέδα γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα από την προ τετραετίας θητεία του στην ΑΕΚ (αποχώρησε λόγω οικονομικών προβλημάτων), ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Κορέα.