Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

18 Αυγούστου 2010

Οι Βραζιλιάνοι ονειρεύονται Ζιλμπέρτο!

Πριν μερικές μέρες ήταν η Φλαμένγκο. Τώρα, ήρθε η σειρά της Γκρέμιο να… ονειρεύεται τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκάμπριελ, σύμφωνα με δημοσίευμα Βραζιλιάνικης ιστοσελίδας, έχει βάλει στο… μάτι και τον «Ζιλ».

Όμως, το ίδιο δημοσίευμα ουσιαστικά «καίει» το θέμα, για δύο λόγους: Πρώτος επειδή η τιμή του παίκτη τρομάζει την Γκρέμιο και δεύτερον επειδή το σενάριο που αναφέρουν για ανταλλαγή με τον Φάμπιο Ρόσεμπακ δεν ευσταθεί, καθώς ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ είναι σοβαρά τραυματισμένος!




Αναλυτικά το δημοσίευμα: «Η Γκρέμιο θέλει να ενισχυθεί και την Τρίτη ακούστηκε το όνομα του Ζιλμπέρτο Σίλβα ως πιθανότητα. Αυτό που εμποδίζει την υπόθεση, είναι το οικονομικό μιας τέτοιας μεταγραφής. Ο εκπρόσωπος της ομάδας, Αλμπέρτο Γκουέρα, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον: “Όλοι οι καλοί παίκτες ενδιαφέρουν την Γκρέμιο”. Ο Ζιλμπέρτο βρέθηκε κοντά στο να πάει στην Φλαμένγκο, αλλά τελευταία στιγμή δεν έγινε αυτό. Όπως και ο Γκάμπριελ που κλείνει στην Γκρέμιο, ο Ζιλμπέρτο ανήκει στον Παναθηναϊκό.
Μία πιθανότητα που υπάρχει είναι να εμπλακεί στην υπόθεση ο Φάμπιο Ρόσεμπακ. Ο παίκτης που ταλαιπωρείται από τραυματισμό ίσως πάει στην Ελλάδα για να έρθει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Όμως, δεν αποκλείεται αυτό να μην συμβεί τελικά.
Ο εκπρόσωπος του Ζιλμπέρτο Σίλβα, Ντένις Ρικάρντο, επιβεβαίωσε ότι υπήρξε επαφή. Όμως, η τιμή του ποδοσφαιριστή τρομάζει τους ανθρώπους της Γκρέμιο».



Τελειώνει του Γκάμπριελ



Κατά τα άλλα, η συμφωνία για την παραχώρηση του Γκάμπριελ με την μορφή δανεισμού στην Γκρέμιο, ολοκληρώθηκε. Το μόνο που απέμενε μέχρι τα μεσάνυχτα (όταν και συνεχίζονταν οι επαφές) ήταν η αποστολή κάποιων εγγράφων για να «κλείσει» και τυπικά το θέμα. Μιλάμε για μονοετή δανεισμό, χωρίς να προβλέπεται οψιόν αγοράς.