Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Ιουλίου 2010

Το τέλος της πολυμετοχικότητας και τα «θέλω» Τζίγκερ-Βγενόπουλου

Είναι ολοφάνερο ότι η πολυμετοχικότητα βαδίζει προς το τέλος της. Φαινόταν εδώ και καιρό ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Οι χθεσινές τοποθετήσεις Βαρδινογιάννη, Βγενόπουλου και Πατέρα, απλώς επιβεβαίωσαν όλους όσους έλεγαν ότι πολύ σύντομα αυτό που χτίστηκε το 2008 θα γκρεμιστεί.


Επιβεβαιώθηκε, μάλιστα, και κάτι ακόμη: Η επιστροφή του Γιάννη Βαρδινογιάννη (παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν το παραδέχεται και θεωρεί ότι ο ρόλος του στην ΠΑΕ είναι θεσμικός). Ο «Τζίγκερ» επιστρέφει στο… πράσινο κέντρο αποφάσεων, κάτι που φαίνεται από πολλά γεγονότα. Όπως για παράδειγμα τη μεταγραφή του Γκοβού ή τις συνεχόμενες συναντήσεις με τους οργανωμένους οπαδούς. Η χθεσινή του, όμως, παρέμβαση στον «αέρα» του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ήταν μια ενέργεια που έκανε ακόμη και αυτούς που αμφέβαλλαν για επιστροφή, να την πιστέψουν. Πότε βγήκε ο «Τζίγκερ» να «απαντήσει» δημόσια σε ραδιόφωνο; Ποτέ! Πότε τον ένοιαζε να έχει τον κόσμο στο πλευρό του; Ποτέ! Ε, τώρα, όλα έχουν αλλάξει. Ο Βαρδινογιάννης αλλάζει στάση και επιστρέφει (το αν έχει δίκιο ή άδικο σ’ αυτά που ζητάει είναι άλλη κουβέντα. Την άποψή μου την έχω καταθέσει).


Ας δούμε, τώρα, ποια είναι θα θέλω του «Τζίγκερ» και του Βγενόπουλου, στην υπόθεση της αγοραπωλησίας, που όπως φαίνεται δεν θα γίνει…


Βγενόπουλος

• Θέλει να αγοράσει το μερίδιο του «Τζίγκερ» στην ΠΑΕ, κάνοντας όλες τις ενέργειες που γίνονται στις εταιρείες. Πράγμα λογικό, κατά τη γνώμη μου…
• Εχει πίσω του αρκετούς ανθρώπους με… πολλά λεφτά που σε περίπτωση που γινόταν το deal θα έμπαιναν σε ένα νέο πολυμετοχικό σχήμα.
• Δεν του αρέσει ο «πόλεμος» που γίνεται, γι’ αυτό και ζητά από τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα.
• Θεωρεί ότι, πλέον, δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τον Βαρδινογιάννη και γι’ αυτό λέει «έχει τελειώσει η ιστορία. Ηδη, χθες με πήραν τηλέφωνο πάρα πολλοί άνθρωποι της ομάδας μας και μου εξέφραζαν τη δυσαρέσκειά τους για τη στάση του Βαρδινογιάννη». Αφήνει, όμως, ανοικτό παράθυρο για το μέλλον.

Βαρδινογιάννης

• Λέει ότι θέλει να πουλήσει το ποσοστό του, αλλά η στάση του δείχνει άλλα…
• Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι πουλάει μόνο αν πάρει 50 «ζεστά» εκατομμύρια ευρώ στην τσέπη, χωρίς ελέγχους και πολλά πολλά (Όπως είπε και χθες το ποσοστό του κοστίζει τόσο με την βάση την αποτίμηση, που… δεν είναι αποτίμηση).

• Θέλει να προχωρήσει μαζί με τον Γιαννακόπουλο την ομάδα, θεωρώντας ότι οι δυο οικογένειες που εδώ και χρόνια κρατάνε τον Παναθηναϊκό είναι οι εγγυητές για το μέλλον και οι… νεόφερτοι δεν έχουν θέση στις αποφάσεις της «Παναθηναϊκής οικογένειας». Αυτές οι σκέψεις είναι στο μυαλό του από την… εποχή Πεντελικού.

• Ψάχνει να χτίσει καλές σχέσεις με τον κόσμο, προκειμένου να αλλάξει σελίδα και φροντίζει να διαφοροποιήσει το επικοινωνιακό του προφίλ.

(sportfm)